Kennismaken met echte Zeeuwen

VVV Zeeland wil toeristen in de provincie tijdens hun vakantie laten kennismaken met “echte’’ Zeeuwen. Zo wil men laten zien hoe gastvrij de Zeeuwen zijn en hoe trots ze zijn op hun Zeeland. Er wordt altijd gezegd “ons Zeeuwen bin zuunig’’, maar is dat ook echt zo? Bedoelen we hier niet mee dat we zuunig zijn op ons landschap en onze cultuur.

Fan van Zeeland

Dit seizoen kunnen de gasten van Zeeland kennismaken met de Zeeuwen. Op de website kunnen zij zich inschrijven voor een bepaalde activiteit die gratis aangeboden wordt door de Zeeuwen. Zo kan men op stap met Dirk, boswachter, door de meeuwenduinen, meevaren met Henk over de Grevelingen met een varend vakantiehuis, fietsen naar onbekende plekjes op Walcheren of een bezoek brengen aan het atelier van kunstenares Ineke Otte.
 
ZIE OOK:
 

 

 

Comments are closed.