Candy Dulfer en JazzaNova bij Caribbean Sea Jazz Festival 2014

Op 3 en 4 oktober 2014 vindt de achtste editie van het Caribbean Sea Jazz Festival plaats op Aruba. In Oranjestad kunnen Jazz, Funk en Latin liefhebbers genieten van topartiesten als saxofoniste Candy Dulfer, JazzaNova, de populaire Latin zanger Prince Royce, Liv Warfield & the New Power Generation Hornz, de Afrikaanse jazz sensatie Richard Bona en The Shuffle Demons.

Candy Dulfer

Candy Dulfer


Ook lokale bands als Tsunami en N’Zuzion treden op tijdens het festival op het ‘One Happy Island’.

Caribbean Sea Jazz Festival

De achtste editie van het Caribische Sea Jazz Festival vindt plaats op het Renaissance Festival Plaza in Oranjestad met optredens op drie verschillende podia. Bezoekers kunnen genieten van soul- en jazzoptredens van bekende internationale en lokale artiesten.

 
ZIE OOK: Al meer dan 1 miljoen toeristen kozen voor Aruba
 
Op vrijdag 3 oktober, de zogenaamde Latin Night, is er een optreden van de populaire Bachata zanger Prince Royce op het hoofdpodium. Ook de 13-koppige band Gualao uit Colombia zal spelen tijdens het zinderende festival. De ‘Jazz Night’ op zaterdag 4 oktober bevat top-optredens van internationaal gerenommeerde artiesten als Candy Dulfer, LiV Warfield & New Power Generation Hornz en van Richard Bona.

Grote artiesten inspireren Arubaanse jeugd

In 2007 beleefde Aruba het eerste Caribbean Sea Jazz Festival. In enkele jaren is het uitgegroeid tot het grootste muziekevenement van het zonnige eiland. Bijzonder aan het festival is de mix van internationale allure met de lokale cultuur. Naast het festival vinden er een week lang diverse muzikale activiteiten plaats op Aruba.
 

 
De week voorafgaand aan het festival vinden op verschillende plaatsen gratis concerten en muzikale workshops plaats voor de jeugd op Aruba. Dit jaar worden gratis workshops geven door o.a. Giovanca, JazzaNova, The Shuffle Demons.


Comments are closed.