Kom alles te weten over de Eiffeltoren

Als je aan Parijs denkt, zie je in gedachten al direct het beeld van de Eiffeltoren, het enorm hoge bouwwerk dat uitkijkt over de hoofdstad van Frankrijk. Zonder de Eiffeltoren zou Parijs gewoon Parijs niet meer zijn! De Eiffeltoren werd in 1889 geopend en veroverde al snel de harten van de Parijzenaars, van de Franse bevolking en uiteindelijk van de hele wereld.

de Eiffel toren

de Eiffel toren

Bouw je eigen Eiffeltoren

Bouw je eigen Eiffeltoren is een uniek doe-boek voor kinderen. Nadat je eerst alles over de Eiffeltoren in Parijs gelezen hebt, is het natuurlijk leuk om dit bijzondere bouwwerk zelf te maken. Dat kan met het bouwpakket in dit boek, waarmee je een Eiffeltoren van maar liefst 60 centimeter hoog kunt bouwen. Je komt veel te weten over de geschiedenis en de bouw van de Eiffeltoren. Door wie is de Eiffeltoren bedacht? Hoe zag Parijs er uit in die tijd? Wat is er allemaal rond de Eiffeltoren gebeurd? Lees alles over de Eiffeltoren en bouw hem zelf na.
 
ZIE OOK: Reisboeken Kosmos
 
 

 
bouw-eiffeltoren-kosmos

Comments are closed.