Brandslang Sittard bestaat 5 jaar

Slechts een aantal steden in Nederland heeft een officiële ‘Brandslang’. Deze ‘slang’ wordt gevormd door horecagelegenheden die – hoe kan het ook anders – Brand bier schenken. Het is een samenwerking van horecagelegenheden die garant staan voor goed gastheerschap, liefde voor het vak en een sfeervolle ambiance. De Brandslang Sittard bestaat uit Café Dwaesj, Kaffee de Kup, Café ’t Sjterfhoes, Hotel Restaurant de Limbourg en Café Schtad Zitterd.

logo-vvv-zuid-limburg

Vijf horecagelegenheden, die allen zijn gevestigd in panden, waar al meer dan 100 jaar Brand pils wordt geschonken en die allen gelegen zijn in de historische binnenstad van Sittard. De locaties lenen zich prima voor een kroegentocht en deelname aan oud-Hollandse gezelschapsspelen, voor o.a. familie, (sport)vrienden of personeelsverenigingen. Aangezien de Sittardse Brandslang nu vijf jaar bestaat is het tijd om dit uitgebreid te vieren. Dit gaat gebeuren op zondag 21 september aanstaande.

Jubileumdag op zondag 21 september

Speciaal voor het jubileum wordt er door de deelnemende partijen op zondag 21 september een speciale jubileumdag georganiseerd. Iedereen die een Brandslang-arrangement boekt kan hierbij aanwezig zijn en genieten van de extra’s die de Brandslang deze dag te bieden heeft. Zo zullen er optredens zijn in de verschillende horecagelegenheden van onder andere de Party Boost, d’n Belgische Rikske en Tony und Andreas. Daarnaast zijn er activiteiten zoals springkussens, een tafelgoochelaar, glasgraveerder en een ‘Kendiemen’. De Brandslang-jubileumdag is te beleven tijdens het lopen van het arrangement. De start is vanaf 14.00 uur en tussen 15.00 uur en 19.00 uur vinden de diverse activiteiten en muziek optredens plaats bij de 5 deelnemende horecagelegenheden.

 

ZIE OOK: Tips voor bourgondisch genieten in Zuid-Limburg

 

Het jubileum Brandslang-arrangement is vanaf vandaag te boeken bij VVV Zuid-Limburg. Het complete arrangement bestaat uit 5 Brand pilsener (of fris), 5 hapjes, diverse oud-Hollandse gezelschapsspellen en een wandelroute door de historische binnenstad van Sittard. Tijdens de jubileumdag zijn hier en daar ook nog enkele verrassingen te verwachten. Tevens zal ieder deelnemer nog een cadeautje ontvangen. De prijs voor het arrangement is zoals altijd € 15,00 per persoon. Reserveringen kunnen gedaan worden bij VVV Zuid-Limburg: 043-609 8500 of per mail via reservering@vvvzuidlimburg.nl of in de VVV Limburg Winkel te Sittard (Rosmolenstraat 2). Let op! Op zondag 21 september is het jubileum-arrangement ook nog te boeken bij Hotel de Limbourg op de Markt in Sittard. Om teleurstelling te voorkomen is het echter verstandig om het jubileumarrangement al eerder te boeken, want vol is vol.

 

 

Brandslang-arrangement het hele jaar door te boeken

Net zoals bij het Jubileum-arrangement, kan het normale Brandslang-arrangement het hele jaar door worden geboekt bij VVV Zuid-Limburg. Tijdens dit arrangement staan oud-Hollandse gezelschapspelen, zoals sjoelen, darten, jenga, toren van Pisa, memory-spel en het good old ‘spijker-poepen’ garant voor plezier. Voor de winnaar van de spellen ontvangt de groep een voucher met consumptiebonnen. De kosten bedragen € 15,00 per persoon. De Sittardse Brandslang is ook geschikt voor personeelsuitjes, familiedagen, vriendentreffens, verenigingen, vrijgezellenavonden maar ook gewoon om met zijn tweeën aan mee te doen. De Brandslag is dus eigenlijk voor iedereen. Al meer dan 6.000 personen namen de laatste 5 jaren deel aan de Sittardse Brandslang, een teken dat het arrangement de moeite waard is. Kijk op www.brandslangsittard.nl voor meer informatie.

Comments are closed.