FarmCamps introduceert de gratis Fijn Weer Garantie!

Logeren bij FarmCamps is altijd een onvergetelijke belevenis en onze tenten zijn geschikt voor alle weertypes. Maar wij snappen dat bepaalde weersomstandigheden het vakantieplezier kan wegnemen.

Bijvoorbeeld als het hele dagen regent of wanneer het buiten zo koud is dat onze kachels en dubbele dekbed niet meer voldoende warmte bieden.”; aldus Nicolas van Bekkum, Marketing Directeur van FarmCamps. Maar vanaf nu is er de Fijn Weer Garantie van FarmCamps!

Elk weertype

De faciliteiten van de tenten zijn afgestemd op elk weertype. “Met mooi weer leeft iedereen natuurlijk zoveel mogelijk buiten. Luieren in de hangmat, biefstukken bakken op de barbecue en een wijntje drinken bij de buitenhaard,” schetst Van Bekkum. Maar ook bij minder goed weer is het goed toeven in de tent en op de boerderij.

Maar wordt er veel regen verwacht of is de middagtemperatuur 10 graden Celcius of minder? Dan kun je vanaf 48 uur voor aankomst tot 12 uur ‘s middags op de aankomstdag gratis omboeken naar een andere periode bij Farmcamps.

Kramperen is er bij FarmCamps niet bij

 
 

Bij FarmCamps logeer je met vrienden, familie en collega’s in luxe Safaritenten of unieke Lodgetenten op kleinschalige, intieme boerderijen met veel rust en ruimte. Kinderen kunnen spelenderwijs het boerenleven verkennen, boerderijdieren verzorgen en lekker buitenspelen.
logo-farmcamps

 

Comments are closed.