Skyscanner introduceert Skyscanner Hotels-app

Skyscanner introduceert de Skyscanner Hotels-app. Deze nieuwe app biedt een eenvoudige en praktische manier om hotels te zoeken, vergelijken en boeken. De app toont onafhankelijke resultaten en de beste beoordelingen, waardoor reizigers eenvoudig de beste prijs vinden bij het perfecte hotel. Eerder introduceerde Skyscanner al de goed gewaardeerde Vluchten-app en de onlangs gelanceerde Autoverhuur-app.
skyscanner-hotels

Veel foto’s

Foto’s van hotels staan centraal in de vergelijkingsoptie van de app. Het is zeer eenvoudig om door de afbeeldingen te swipen zonder de resultatenpagina te hoeven verlaten. De app biedt ook tools die het beslissingsproces van de reiziger kunnen vereenvoudigen, zoals een kaartweergave die overnachtingsmogelijkheden toont per locatie en ‘point of interest’, de mogelijkheid om plekken toe te voegen aan favorieten voor een later tijdstip, en een optie om meerdere accommodaties naast elkaar te vergelijken. De app toont maximaal 25 prijzen per hotel en houdt daarbij rekening met de realtime beschikbaarheid van kamers.
 
ZIE OOK:
 
“We zijn erachter gekomen dat reizigers vaak meer tijd besteden aan het zoeken van een perfect hotel dan aan de reis zelf”, zegt Linda Hoebe, Country Marketing Manager Nederland van Skyscanner. “De Skyscanner Hotels-app maakt zoeken comfortabel en plezierig – reizigers hebben alle tools die ze nodig hebben. En dat op één centrale plek, zodat ze – zonder enige moeite – de beste keus kunnen maken.”
 

 
De Skyscanner Hotels-app is beschikbaar voor iOS-apparaten. Android-ondersteuning volgt binnen enkele weken.

Comments are closed.