Start van culinaire promotiecampagne ‘Hartig Zuid-Limburg’

VVV Zuid-Limburg start per 22 augustus 2014 een promotiecampagne om het culinaire karakter van de regio te onderstrepen. Deze campagne benadrukt in het bijzonder de romantische kenmerken van Zuid-Limburg culinair, maar ook de passie van de kok voor het vak en de streekproducten.

logo-vvv-zuid-limburg

Culinaire hoogtepunten

De nieuwe campagne laat thematisch zien welke culinaire hoogtepunten de regio te bieden heeft. Denk daarbij aan de vele wijngaarden die Limburg rijk is, of aan typische producten zoals vlaai, fruit of het kloostervarken. Ook heeft Zuid-Limburg het voordeel dat veel streekproducenten op een korte afstand te bezoeken zijn. Zo is het voor groepen mogelijk om een rondleiding te volgen bij de lokale bierbrouwer of wijngaard, maar ook om samen een hap & stap wandeling te maken in bijvoorbeeld Sittard of Valkenburg. De individuele gast kan van de streekspecialiteiten genieten bij de vele lokale restaurants of bistro’s die Zuid-Limburg rijk is.

 

ZIE OOK: Bourgondisch genieten in Zuid-Limburg

 

Ook is er een speciale ‘Hartig Zuid-Limburg’ themapagina op de website van VVV Zuid-Limburg ontwikkeld, te bereiken via www.hartigzuidlimburg.nl. Op deze pagina staat een uitgebreid overzicht van culinair Zuid-Limburg, met een leuke promotiefilm (ook te zien op ons eigen YouTube kanaal). Bovendien worden via de online kanalen (website, nieuwsbrieven, Facebook, Twitter, en Google+) van VVV Zuid-Limburg wekelijks culinaire tips en aanbiedingen verstuurd, en is er een bijzondere ‘Hartig Zuid-Limburg’-wedstrijd.

 

 

Definitie hartig

har•tig (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
Hartig, volgens Van Dale:

    1. goed gezouten en gekruid; pittig
    2. niet mals; stevig

Hartig, volgens VVV Zuid-Limburg:

    1. romantisch: proef de liefde tijdens een romantisch diner of ontbijt op bed
    2. gepassioneerd: de passie van de kok gaat door uw maag
    3. innemend: laat de vakkunst van de streekproducten op uw tong smelten

Hebt u ook zo’n hartige trek?

Trek dan naar Zuid-Limburg! Want proeven doe je met je hart, en als je je hart volgt … dan klopt het!
In hét hart van Europa zijn wij heel openhartig over onze passie. In Zuid-Limburg gaat de liefde namelijk door de maag: van een diner voor twee tot een romantisch ontbijt op bed en van de passie van de kok die op uw tong smelt tot een liefdevol en verrassend cadeau met streekproducten.

Meer informatie

Bezoek onze speciale pagina ‘Hartig Zuid-Limburg’ via www.hartigzuidlimburg.nl en laat u inspireren door de romantische restaurants waar u uw hartige trek kunt stillen en waar u de pure passie van de kok voor het vak en de streekproducten kunt proeven. Wilt u meer informatie over de onderdelen op de themapagina? Neem dan contact op via info@vvvzuidlimburg.nl of 0900 – 555 9798 (€ 1,- p.g.).

Comments are closed.