Libelle opent eerste winkel: Libelle Beach Café

Vanaf woensdag 17 september brengt het tijdschrift Libelle – omdat de zomer niet lang genoeg kan duren – een maandlang de sfeer van het strand naar het hartje van de stad Haarlem. Libelle Beach Café! De eerste Libelle pop-up winkel ooit. Een ‘mini-warenhuis’ boordevol sfeer en inspiratie. De opening wordt afgetrapt met een zonnig mini-concert van singer-songwriter Alain Clark. En daarna trakteert Libelle alle bezoekers op een gezellige beach-brunch.

Mini-warenhuis

Libelle opent voor het eerst in haar geschiedenis een pop-up winkel. En niet zomaar een winkel. Het is een belevenis. Elke dag weer anders. Een ‘mini-warenhuis’ boordevol sfeer en inspiratie, waarvoor de Libelle-redacteuren de leukste spullen hebben uitgezocht: woonspullen, mode, schoenen en accessoires, lekkere beautyproducten en nog veel meer. En heel opvallend, vrijwel ALLES wat je er ziet, is te koop… van de boeken tot aan de kast waar ze in staan. De producten zijn uit de verpakking gehaald om de bezoekers optimaal te kunnen laten kijken, voelen en ruiken. Een ware belevenis.

 

ZIE OOK: Bezienswaardigheden in Haarlem</strong>

 

Het Libelle Beach Café in Haarlem is meer dan winkelen alleen: eten, drinken, inspiratie opdoen met de klaarliggende Beach Café-tablets. Elke dag is een feestje dat ból staat van de leuke activiteiten. Zo zijn er allerlei uiteenlopende workshops; van chocolade proeven tot zelf sieraden creëren, van een persoonlijk stylingadvies tot een huidverzorgingsanalyse. Daarnaast worden er verrassende demonstraties, modeshows en lezingen gegeven.

 

 

Live muziek

Regelmatig is er een bekende auteur aanwezig die geïnterviewd wordt of zal voorlezen en/of signeren. In de weekends is er live muziek van onder andere de bekende zanggroep Frommermann.

Praktische informatie

 • Opening: Woensdag 17 september 2014 om 12.00 uur: feestelijke opening met mini-concert Alain Clark & beach-brunch (tot 13.00 uur)
 • Openingstijden:
  Van 17 september tot en met 11 oktober 2014:
  dinsdag t/m zaterdag 12.00 – 19.00 uur
  zondag 13.00 – 17.00 uur
 • Adres: Libelle Beach Café
  Zijlstraat 76, Haarlem

Comments are closed.