BMW Coast Drive: Istrië ontdekken per cabrio

Bezoekers van Istrië hebben deze zomer de mogelijkheid te genieten van het natuurschoon én van de geweldige rij eigenschappen van de BMW Z4 Roadster. Met de complimenten van BMW en de tourist board van Istrië!
bmw-coast-drive-istrie

Samenwerking met verkeersbureau

BMW maakt rijden geweldig. Het design, de prestaties; niet voor niets is BMW wereldwijd toonaangevend op het gebied van premium auto’s. Het ontdekken van nieuwe streken, het leven van alledag vergeten: op vakantie is rijplezier helemaal belangrijk. Het maakt deel uit van de totale beleving en volledige ontspanning. Daarom nodigt BMW in samenwerking met de tourist board bezoekers uit voor de BMW Coast Drive.
 
ZIE OOK: Ontdek de olijfroutes in Kroatie
 
Nu is het mogelijk de mooiste delen van Istrië te ervaren achter het stuur van een BMW cabrio. Deze zomer is op enkele exclusieve locaties in Istrië een BMW Z4 Roadster beschikbaar die gebruikt kan worden om de kust van Istrië te ontdekken. BMW Coast Drive is gratis. Iedereen kan van het aanbod gebruik maken door zich aan te melden op een van de zes BMW Coast Drive locaties. Meer informatie over deze actie op: www.bmw-coastdrive.com
 

 

Comments are closed.