Watersport- & lifestyle weekend op Marina Muiderzand in Almere

Marina Muiderzand is het weekend van 13 & 14 september even het middelpunt van watersportend Nederland. Twee dagen lang, van 10.00 tot 17.00 uur, presenteren talloze toonaangevende bedrijven uit de watersportbranche en uit de regio zich op deze Thuishaven, gelegen in Almere DUIN aan het IJmeer.

more-than-boats-evenement-almere

MoreThanBoats

“MoreThanBoats” heet dit evenement, wat al aangeeft dat er veel meer te zien zal zijn dan boten alleen. Een uitgelezen mogelijkheid voor iedereen die wel eens wil weten wat watersport anno 2014 in Nederland nou eigenlijk inhoudt. Een greep uit de activiteiten: kennismaken met kleine- en grote zeil-/ motorboten, catamarans, proefvaren en allerlei ‘waterfun-activiteiten’ voor jeugdige watersporters in spé, zoals suppen, windsurfen, kanoën etc. Het geheel wordt omlijst met live muziek, proeverijen en clinics. Verder zijn er (elektrische) demoboten, barbecue demo’s, kookdemo’s, oldtimers en de nieuwste modellen BMW en Mini. Er zal een elektrische shuttledienst rijden tussen het hoofdplein en de WaterFun zone. Toegang & parkeren is gratis.

 

ZIE OOK: Toeristische tips in Nederland

 

We zien u graag op 13 & 14 september bij Marina Muiderzand in Almere DUIN!

 

 

Praktische informatie

MoreThanBoats wordt georganiseerd door Thuishavens.nl Voor alle deelnemende bedrijven kijk op: www.morethanboats.nl. Volg de laatste nieuwtjes op: Facebook.com/morethanboats. Het adres:

    Marina Muiderzand
    IJmeerdijk 4
    1361 AA ALMERE

Comments are closed.