Park Hilaria in Eindhoven wederom een succes

Van 1 t/m 10 augustus 2014 was de Kennedylaan in Eindhoven omgebouwd tot tijdelijk pretpark. Bezoekers genoten van kermisattracties, gratis liveoptredens en ander vermaak. Ondanks enkele regenachtige dagen, trok de dertiende editie van Park Hilaria 500.000 bezoekers. Mede door de gezellige en gemoedelijke sfeer, is de week zonder problemen verlopen.

Optredens in park Hilaria

Optredens in park Hilaria

Voor ieder wat wils

De organisatie van Park Hilaria staat jaarlijks voor de uitdaging om een boeiend aanbod aan attracties, muziek en straattheater bijeen te brengen dat een breed publiek aanspreekt. Het was een goede keuze om het Europarad te verplaatsen naar de Zuidzijde van het terrein. Van de vele kermisattracties bleek Der Burner de meest spectaculaire en meest gefotografeerde. De twee gratis muziekpleinen, Hollario en Lariepop, kenden een goed gevuld programma met bekende en mindere bekende muzikanten uit Nederland. Ook dit jaar was het weer goed toeven in de Biergarten, de Poffertjessalon of bij één van de vele eet- en drinkgelegenheden op het terrein. Om Park Hilaria ieder jaar te kunnen verbeteren vraagt de organisatie de mening van de bezoekers middels een enquête. Deze kan nog tot 24 augustus ingevuld worden via de website.

 

ZIE OOK: Toeristische tips voor Nederland

 

Larie de Kanarie is de mascotte van Park Hilaria. Iedere middag was hij te vinden op zijn Larie Nest. Kinderen konden daar tekeningen maken, spelletjes spelen, dansen en meespelen in de Larieshow. Op zaterdagmiddag 9 augustus vierde Larie zijn kinderfeestje. Naast bezoekers, waren alle leden van zijn Larieclub uitgenodigd. Bij de Poffertjessalon, Vissersdorp en de Biergarten werd voor het eerst de Larie Kids Box verkocht. Een doos met tekeningen van Larie met daarin het eten, een kleurplaat en een surprise.

 

 

Tien Gouden Eieren

Bezoekers maakten tijdens Park Hilaria iedere dag kans op een Gouden Ei ter waarde van € 50,-. In ieder Ei zaten munten die ingewisseld konden worden bij alle vermaak, spellen, terrassen en verkoopzaken op Park Hilaria. De tien Gouden Eieren zijn verspreid via diverse kanalen, zoals radio, tv, Kermiskrant en Facebook in Nederland.

Comments are closed.