Textiele vogel expositie op Evia, Griekenland

Op het Griekse eiland Evia kun je deze vakantie een exclusieve expositie bijwonen. De kunstenares Inge Oostenrijk reist de hele wereld over om schetsen te maken van vogels.

Deze schetsen brengt zij tot leven met stoffen als zijde, suède en satijn wat tot een spectaculaire show maakt. Van 3 augustus tot 28 september 2014 strijken zij en haar vogel creaties neer in het Thermae Sylla Spa & Wellness hotel op Evia.
textiele-vogel-expositie-evia-griekenland

Nederlandse kunstenares

De Nederlandse kunstenares en reisjournaliste Inge Oostenrijk begon haar carrière als exclusieve modeontwerpster. Nu combineert zij haar liefde voor rijke stoffen met haar passie voor vogels en reizen. Ter inspiratie reist ze naar Canada, Nieuw-Zeeland, Afrika en door heel Europa. Thuis werkt zij haar vogelschetsen uit tot grote tekeningen, die zij daarna transformeert naar textiele schilderijen. De kostbare stoffen die zij gebruikt, zorgen voor een spectaculaire resultaat. Eerder hield Inge al exposities in Nederland, België, Frankrijk en Scandinavië en nu kun je haar vogel creaties bewonderen op het Griekse eiland Evia.

 


 

Evia

Evia is een nog relatief onbekend eiland in de Egeïsche zee in Griekenland. Authentieke vissersplaatsjes, ruige natuur en stranden vormen hier het uitzicht. In de elegante Spa stad Edipsos vind je het Thermae Sylla Spa & Wellness hotel waar de textiele vogel expositie wordt gehouden. Evia kent als vakantiebestemmingen nog veel meer creatieve en culturele hoogtepunten, die klaar liggen om ontdekt te worden.

 
ZIE OOK: Culturele plekken die je gezien moet hebben in Griekenland
 

Inge Oostenrijk

Inge Oostenrijk

Comments are closed.