Bij Center Parcs ben je nooit te oud om te leren

Een jaar geleden lanceerde Center Parcs, Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties, een innovatief concept voor vakantiegangers die hun verblijf extra bijzonder willen maken: de Pack&Go Vakanties.

Een compleet verblijf speciaal afgestemd op uw wensen; bijvoorbeeld voor wie voor het eerst met zijn baby op vakantie gaat, voor vissers of voor fietsliefhebbers. Center Parcs gaat nu een stap verder en lanceert 3 spectaculaire vakantiepakketten waarmee je in een weekend of midweek je PADI-duikbrevet, golf Handicap 54 of zeilcertificaat behaalt. In slechts een paar dagen ben je een nieuwe hobby rijker!

Pack&Go Leer duiken

Om de kleurrijke onderwaterwereld van de Great Barrier Reef of de Rode Zee te ontdekken, heb je een internationaal PADI-duikbrevet nodig. Vanaf nu is het mogelijk om dat in één weekend bij Center Parcs te halen. Duikinstructeurs begeleiden je eerst in het warme water van de Aqua Mundo om vervolgens het buitenmeer te verkennen. Handige bijkomstigheid: de duiklocatie ligt in het park waar je verblijft, met alle voorzieningen bij de hand. Dus aan het einde van de dag snel omkleden, lekker uit eten in de Market Dome en dan heerlijk bijkomen in je eigen cottage.
 
ZIE OOK: vakantietips in Nederland
 

  • Verblijf en cursus op één locatie
  • Professionele en persoonlijke begeleiding
  • Duidelijk Nederlands lesmateriaal
  • Na drie dagen een PADI-brevet
  • Premium cottage met ruim privé terras
  • Beschikbaar op Center Parc De Kempervennen en
  • Center Parcs Port Zélande

 

 

Pack&Go Leer golfen

Om op een golfbaan te mogen spelen, dien je eerst een golfvaardigheidsbewijs te halen. Dat kost enige inspanning. Kies je ervoor om bij Center Parcs te leren golfen, dan staat er ook veel ontspanning tegenover. Golfpro’s brengen je – op een golfbaan op fietsafstand – in een midweek de praktische beginselen van de sport bij. Samen met een theorie-examen levert je dat je internationaal erkende Handicap 54 (voorheen GVB) op. Daarnaast kun je, samen met je partner, genieten van alles wat Parc Sandur te bieden heeft: fietsen in de natuur, gezellig uit eten in een van de restaurants en ontspannen op het privéterras van je vrijstaande cottage.

Meer op informatie op Centerparcs.nl/duiken

Comments are closed.