22 augustus start Bakkum Vertelt

Nog een paar nachtjes slapen en dan begint de derde aflevering van Bakkum Vertelt 2014. Deze keer is er extra lekker eten, muziek, theater en dans. Alle ingrediënten zijn aanwezig om je een middag, een avond of een weekend lang onder te dompelen. Het kan allemaal tijdens dit gratis festival.

bakkum-vertelt-festival

Tijdens de 3e editie van dit festival mixt het talent van jonge artiesten met gevestigde namen. Verhalen worden verteld door theater, tekst en muziek in het vernieuwde openluchttheater De Pan!

subtitel

Zo komt op vrijdagavond Yori Swart. Zij won in 2011 de Grote Prijs van Nederland en in 2012 was zij Serious Talent bij 3FM. Ze speelde al Noorderslag, Oerol, Paaspop en Lowlands. Nu op Bakkum Vertelt!
 

ZIE OOK: Toeristische tips voor Nederland

 
Zaterdag beginnen de Matroesjkas om 15.00u met een muzikale en humoristische voorstelling over de zoektocht naar geluk. De avond wordt afgesloten met een spetterende Karin Bloemen. Van 20.00u tot 21.45uur.

Zondag 24 augustus is er dans van Talent4Dance met de première van 7 sins. Daarnaast zijn er nog diverse optredens van muziek, theater en verhalen. Ook zijn er diverse voorstellingen geschikt voor kinderen gedurende de 3 dagen festival.

 

 

Gratis entree

De entree van het festival is gratis. Voor Karin Bloemen zijn er kaartjes vereist, de kosten zijn €17,50. Koop een kaartje online via www.bakkumvertelt.nl of via de receptie van camping Bakkum. Kijk voor het volledige programma op de website www.bakkumvertelt.nl.

Comments are closed.