Tussen Kunst en Kitsch komt naar Paleis Het Loo

Maandag 1 september aanstaande is Paleis Het Loo in Apeldoorn het decor voor een nieuwe aflevering van AVRO’s Tussen Kunst & Kitsch. Presentatrice Nelleke van der Krogt is met haar experts aanwezig op Paleis Het Loo om de objecten van bezoekers te taxeren. Van schilderijen tot aardewerk, voor ieder specifiek stuk is een taxateur aanwezig.

Paleis het Loo in Apeldoorn

Paleis het Loo in Apeldoorn


Belangstellenden die hun objecten willen laten taxeren (max. 3 stuks) zijn van harte welkom in Apeldoorn. Om bij de opnames van Tussen Kunst & Kitsch aanwezig te kunnen zijn, is het noodzakelijk van tevoren kaarten te bestellen.

Stallenplein

De opnames vinden plaats op het Stallenplein van Paleis Het Loo in Apeldoorn, onder de overkapping van de Aanspanplaats; entree via de hoofdingang aan de Amersfoortseweg. Het paleis en de tuinen zijn op 1 september gesloten, restaurant Prins Hendrik Garage is geopend.

 

ZIE OOK: Toeristische tips voor Apeldoorn

 

Het bestellen van kaarten
Kaarten voor de opnamedag zijn te bestellen in de webshop van de AVRO: avro.nl of telefonisch, tijdens kantooruren: 0900-7779996 (€ 0,15 p.m.), optie 1. 


 

 

Bestelvoorwaarden


Voor AVRO-leden; € 10,00 p/st. Mensen die nog geen AVRO-lid zijn worden met het bestellen van entreekaart(en) automatisch lid. Het lidmaatschap voor het eerste jaar is bij de prijs inbegrepen. Maximaal twee kaarten per lidmaatschap. Introducés hoeven geen lid te zijn. Meer informatie: tussenkunstenkitsch.avro.nl

Comments are closed.