Martinhal wint 3e World Travel Award op rij

Het Portugese Martinhal Beach Resort & Hotel heeft afgelopen weekend de World Travel Award “Europe’s leading villa resort” in ontvangst genomen in Quito, Ecuador. Het is het derde jaar op rij dat Martinhal in de prijzen valt bij deze prestigieuze verkiezingen.
martinhal-portugal

Het Portugese vijfsterrenresort aan het strand biedt families en koppels hoge vakantiekwaliteit met haar ruim opgezette hotel, luxe vakantiehuisjes, wellnessfaciliteiten, outdooractiviteiten, lokale gastronomie en Portugese gastvrijheid.

3e keer “Europe’s leading villa resort”

De World Travel Awards, ook wel de “Oscars van de reisbranche” genoemd, vonden dit jaar plaats in Quito in Ecuador. Elk jaar worden er 100 onderscheidingen uitgereikt aan de koplopers van de wereldwijde reisindustrie. De jury bestaat uit de reisindustrie en het publiek. De World Travel Awards zijn in 1993 opgericht om uitmuntende prestaties in de toeristische industrie te erkennen, te belonen en te vieren.
 
ZIE OOK: ontdek waarom Portugal land van de Fado is
 
Een WTA wordt beschouwd als de hoogste prestatie die een reisproduct kan ontvangen. Chitra Stern, mede-eigenaar en bestuurslid van Martinhal: “We are delighted to receive again one of the most prestigious international awards for travel and tourism. We have only been open since 2010 and it is a quick ride, but we have been working hard to achieve this. Our location in the Algarve at the beach, the great weather, the 5* luxury and outdoor activities like kayakking, biking, hiking and (wind) surfing make Martinhal a great family hotel.”
 

 

Martinhal Beach Resort & Hotel

Het luxueuze Martinhal Beach Resort & Hotel ligt aan een 700 meter lang strand in de Algarve. Met 300 zondagen, veel luxe en persoonlijke aandacht is dit hotel een oase van ontspanning. Martinhal beschikt over 37 luxe hotelkamers, 132 vakantiehuisjes, vijf zwembaden, een spa, drie restaurants, een Kids Club, fitnesszaal en diverse sportvelden. Daarnaast geniet je van de natuur: wandelen en fietsen door het aangrenzende nationale park, surfen op de meest uitdagende golfen van Zuid-West Europa en kayakken of een boottocht waarbij je dolfijnen kunt spotten. Martinhal’s restaurants zijn een mekka voor gourmands. De gerechten zijn bereid met verse vis en zeevruchten en gaan gepaard met smaakvolle lokale Portugese wijnen.

Comments are closed.