Bouwvakkers tijdens hoofdseizoen

Nadat eerder Brandweerman Sam en de Smurfen hem voorgingen is de bekende TV-held Bob de Bouwer aankomende woensdag te gast bij Familiepretpark de Waarbeek in Hengelo. Deze meet and greet met deze klusser bekend van TV is onderdeel van de traditionele Zomeravonden op de Waarbeek.
pretpark-winter-waarbeek-hengelo-nederland

Speciale Gasten

Tijdens de Zomeravonden brengen een aantal TV-helden een bezoek aan het park. Er is dan tijd voor een meet&greet met de helden van TV! Na Brandweerman Sam en Grote Smurf en Smurfin is Bob de Bouwer tijdens de laatste Zomeravond te gast in het goedkoopste pretpark van Oost Nederland!
 
ZIE OOK: VVV tips in Nederland
 
Bob de Bouwer is bekend van de serie voor kinderen die draait rond Bob, een goedlachse bouwvakker. Bobs leus is “Kunnen wij het maken?!”, waarop de machines in koor roepen: “Nou en of!” Bob doet het werk, maar is niet altijd de handigste. In Nederland wordt Bob de Bouwer uitgezonden door Zappelin.
 

 
Het park is tijdens de Zomeravonden tot 20:00 geopend, en bezoekers die overdag het park bezoeken, hebben GRATIS toegang tot de zomeravonden! Kaarten voor de zomeravonden zijn te koop aan de kassa van het park of online.

Cocktails & Sfeer

Om de Zomeravond nog feestelijker te maken staat er voor alle kinderen een feestcocktail klaar. Doordat de schemering al wat invalt is het park gehuld in een spannende sfeer! Maar dat is helemaal niet eng, het park wordt namelijk verlicht door duizenden lampjes!

Comments are closed.