Muzikale schatkist aan muziekreizen seizoen 2014-15

Hannick Reizen, dé allround klassieke muziekreizen specialist, presenteert haar nieuwe brochure met klassieke muziekreizen voor najaar en winter 2014-15.

Wereldsterren

Jonas Kaufmann, Anna Netrebko, Cecilia Bartoli, Plácido Domingo, Lang-Lang, Rolando Villazón, Berliner Philharmoniker, Wiener Philharmoniker… Vooral de individuele muziekliefhebbers die een maatwerkreis laten samenstellen, willen een reis met topproducties waar grote sterren schitteren. Op de website vindt de muziekliefhebber een overzicht van de reizen met sterren.

NIEUW: opening nieuwe concertzaal in Parijs

In januari 2015 opent in Parijs de nieuwe concertzaal de Philharmonie de Paris met 2.400 zitplaatsen. Het futuristische gebouw staat bij het Parc de la Villette, naast de Cité de la Musique. Het ontwerp is van de beroemde architect Jean Nouvel, die al diverse Parijse gebouwen op z’n naam heeft staan.

 

ZIE OOK: Muziekreizen naar Duitsland

 

De concertbezoekers zitten op ‘zwevende’ balkons om het orkest heen, nooit verder van het orkest af dan 32 meter. 5-daagse reis, Parijs, 17 t/m 21 februari 2015

 

 

Afwisselend aanbod

In de nieuwe brochure 2014-15 is het aanbod van muziekreizen voor het komende najaar en winterseizoen gepubliceerd. Men vindt hier ruim 40 groepsreizen naar muziekbestemmingen binnen én buiten Europa. Kenmerken: goede theaterplaatsen, culturele excursies en een deskundige reisleider, tevens muziekkenner. Achterin de brochure vindt men de individuele opera- en concertreizen en de reizen op maat.

Kerst en Oud & Nieuw reizen

Deze reizen vormen een belangrijk onderdeel van het complete winteraanbod. De consumenten hebben de keuze uit maar liefst 13 groepsreizen waaronder nieuwe bestemmingen zoals Münster, Marseille en Hamburg.

Nieuwjaarsconcert 1 januari 2015 in Wenen

Voor het befaamde Nieuwjaarsconcert 2015 in Wenen kan de muziekreizenspecialist Hannick Reizen de felbegeerde tickets reserveren. Hannick Reizen biedt 3 VIP-arrangementen aan.

Storioni Festival 2015 in Eindhoven

Storioni Festival, een uniek muziekweekend samengesteld. Dit festival heeft zich de afgelopen jaren stevig in de markt gezet met volle zalen en een keur aan topmusici. Coryfeeën en aanstormend jong talent krijgen volop de ruimte. Kamermuziekconcerten, uitgebreide concerttoelichtingen en Meet & Greets met de musici staan centraal tijdens dit muziekweekend.

Jubileumcruise 2015 met Tania Kross

Dit jaar is de opmaat tot het jubileumjaar 2015. Dan is het 25 jaar geleden dat Hannick Reizen van start ging. Om dit te vieren presenteert de organisatie een jubileumcruise over de Seine, vertrek 27 maart. De luxe cruise wordt opgeluisterd door een privé-concert van Tania Kross, een van Nederlands grootste mezzosopranen. De Hannick muziekreizen brochure 2014-15 wordt ook als app aangeboden voor iPad en Android.

Comments are closed.