Ontdek Duitslands grootste beurs voor campers en caravans

Ontdek Jouw Wereld’ is niet voor niets het motto van de komende editie van de CARAVAN SALON Düsseldorf. De grootste beurs voor campers en caravans ter wereld is de ultieme gelegenheid om de veelzijdigheid van mobiele kampeermiddelen te beleven.
caravan-salon-dusseldorf

De bezoekers ontdekken dit jaar in Dusseldorf nóg meer voertuigen, met dank aan twee extra hallen. Door deze toevoeging bestrijkt de Caravan Salon meer dan 190.000 vierkante meter, verdeeld over elf hallen en het buitenterrein. De beurs opent op 30 augustus t/m 7 september voor bezoekers.

Eindeloos veel kampeerinspiratie

Ontdek tijdens de Caravan Salon zo’n 1900 campers en caravans, in alle denkbare groottes en varianten, met alle mogelijke indelingen en met individueel samen te stellen interieurs. Van minicaravan met slaapplekken en kookgelegenheid op enkele vierkante meters tot rollende paleisjes met sauna, zwembad en garage – in Düsseldorf is alles te bewonderen wat de markt te bieden heeft.

 
ZIE OOK: Kampeer inspiratie tips
 

Bij ingang Noord en in hal 7 wordt een heuse oldtimer-expositie van de Camping-Oldie-Club ingericht. Deze club verzamelt juweeltjes uit de begindagen van het caravan-kamperen, maar ook bijzondere kampeermobielen met luxueus interieur. Op het buitenterrein voor hal 5 is het e-bikeparcours een publiekstrekker, met de mogelijkheid tot testen van elektrofietsen, elektroscooters en Segways.
 

 

Overnachten? In de eigen caravan

Wat is er leuker dan met de eigen caravan de Caravan Salon bezoeken? Op parkeerplaats P1, het ‘Caravan Center’, zijn 3.500 plekken om de de caravan of camper te plaatsen en te overnachten. Entertainment is geregeld in de vorm van een grote feesttent met bijbehorende muziek en het is mogelijk met een gratis shuttlebus naar het centrum van Düsseldorf te reizen.

Comments are closed.