Ontdek Parijs in stijl

Vandaag verschijnt bij Kosmos Uitgevers Parijs in stijl, dé reisgids voor liefhebbers van mode en interieur. Eerder verschenen Londen in stijl en New York in stijl die enthousiast ontvangen werden door lifestyle-bloggers en journalisten.
parijs-in-stijl

Geheimen van een styliste

Styliste Elodie Rambaud, die Parijs op haar duimpje kent, geeft in dit boek haar geheimen prijs. Ontdek met haar de bijzondere mode- en interieurwinkeltjes, markten en festivals. Of je nu op zoek bent naar stoffen en natuurlijke materialen, films voor je polaroidcamera, borduurwerk van maison Chanel, een glazen stolp voor een verzameling curiosa of bijzondere gereedschappen, je vindt het allemaal. Parijs in stijl bevat maar liefst 235 adresjes die je niet in een gangbare reisgids aantreft.
 
ZIE OOK: inspirerende Parijs foto’s
 
Parijs in stijl is geïllustreerd met schitterende foto’s en laat je kennismaken met het bijzondere, stijlvolle Parijs als een echte local. De perfecte reisgids voor een Franse citytrip!
 

 

Een galerij bij de Notre-Dame

Een galerij bij de Notre-Dame

Wonen en werken in Parijs

Elodie Rambaud woont en werkt in Parijs. Voor haar werk als fotostyliste struint ze regelmatig markten en winkeltjes af. Ze houdt ervan om sfeer te creëren met bijzondere voorwerpen, hippe kleding en fraaie stoffen. Lees een interview met de auteur op frankrijk.nl

Comments are closed.