Grote belangstelling voor Park Hilaria in Eindhoven

Met nog een week te gaan, blikt de organisatie van Park Hilaria in Eindhoven terug op een geslaagd eerste weekend. De eerste drie dagen van het tijdelijke pretpark trokken massale belangstelling van het publiek en verliepen zonder problemen.

Park Hilaria biedt zomers topvermaak voor alle leeftijden. Al op flinke afstand vallen de grote kermisattracties op, maar daarnaast biedt Park Hilaria ook straattheater en talloze live optredens op diverse themapleinen.

Optredens in park Hilaria

Optredens in park Hilaria

13de editie

Vrijdagmiddag 1 augustus ging de dertiende editie van Park Hilaria in Nederland van start. Vanaf 14.00 uur gingen de poorten open op de John F. Kennedylaan. Het waren warme dagen, maar de bewolking zorgde voor prima omstandigheden om Park Hilaria te bezoeken. Met ruim 100.000 bezoekers was het eerste weekend iets drukker dan het eerste weekend van vorig jaar.

Een gevarieerde mix aan activiteiten

Park Hilaria kent een gevarieerd aanbod van meer dan honderd kermisattracties. Maar wat Park Hilaria in Nederland uniek maakt is de aanwezigheid van themapleinen met gratis live-optredens, de meest uiteenlopende en sfeervolle eet- en drinkwarenkramen.

 

ZIE OOK: Toeristische tips in Nederland

 

De kenmerkende poort van Park Hilaria is dit jaar uitgebreid met een kleurige geluidsmeter, waarin de vibes van het merk Eindhoven zijn verwerkt. Hoe beter de stemming, hoe meer lampen er verschijnen.

 

 

Gratis toegang

Park Hilaria is gratis toegankelijk en nog tot en met zondag 10 augustus te bezoeken. Kijk voor actuele informatie, attractielijst, ritprijzen en de volledige agenda op www.parkhilaria.nl of volg Park Hilaria op Facebook.com/ParkHilaria en @ParkHilaria.

Park Hilaria

Park Hilaria

Comments are closed.