Ontdek de New York Broadway Week Fall 2014

Denk je aan New York, dan denk je aan Broadway. Een bezoek aan de ‘musical straat’ is met recht een must-do tijdens een bezoek aan The Big Apple. Tijdens Broadway Week is een voorstelling extra voordelig en zijn 2 theaterkaartjes verkrijgbaar voor de prijs van 1. NYC & Company, het officiële marketing- en toerismebureau voor New York, laat weten dat Broadway Week dit najaar plaatsvindt van 1 tot en met 14 september. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 18 augustus.

Oud en nieuw

Tijdens Broadway Week kun je voordelig naar de langlopende voorstellingen op Broadway, zoals Les Misérables, The Lion King en Mamma Mia! Maar ook de award-winning shows Aladdin en A Gentleman’s Guide to Love & Murder zijn tijdens Broadway Week voor het ‘2-voor-1’ tarief te zien. Enkele nieuwe producties dit najaar zijn The Country House, This is Our Youth en You Can’t Take It With You. Uiteraard zijn ook de ‘golden oldies’ zoals Cabaret, Chicago, Jersey Boys en The Phantom of the Opera te bewonderen.
 
ZIE OOK: Rondleiding door NYC
 

Broadway Week wordt sinds 2011 halfjaarlijks georganiseerd. Sinds de introductie zijn er tijdens de speciale actieweek maar liefst 460.000 two-for-one theaterkaartjes verkocht. “Het meemaken van een Broadway voorstelling is een unieke New York ervaring”, aldus Fred Dixon, president en CEO NYC & Company. “Er is geen betere tijd om een Broadway show te bezoeken dan tijdens Broadway Week. We moedigen zowel New Yorkers als toeristen aan om het voordeel van de 2-voor-1 theateractie met beide handen aan te grijpen.”
 

 

Soetkees in New York

Foto: Soetkees

Comments are closed.