Bruiden stromen massaal toe om huwelijksreis naar Aruba te winnen

Op een van de mooiste trouwlocaties van Nederland, het West-Indisch Huis in Amsterdam, verzamelden zich tientallen vrouwen die binnenkort in het huwelijksbootje stappen.

Pearl gooit een trouwboeket naar toekomstige bruiden

Pearl gooit een trouwboeket naar toekomstige bruiden

Huwelijksreis winnen

Reden van hun aanwezigheid: een actie van het Arubaans Verkeersbureau dat een huwelijksreis weggeeft. Zangeres en actrice Pearl Jozefzoon, zelf net getrouwd met presentator Renze Klamer, gooit een bruidsboeket in een menigte toekomstige bruiden. Gretig doen de vrouwen een poging het bruidsboeket te bemachtigen… De gelukkige die het boeket vangt, is Sabrina Reinders. Zij wint een huwelijksreis naar het altijd zonnige eiland met een verblijf in het romantische The Mill Resort Aruba.

Pearl Jozefzoon:

In mei ben ik zelf getrouwd, dus ik weet precies in welke leuke fase deze aanstaande bruiden zitten. Na een drukke periode van voorbereidingen en een geweldige huwelijksdag is het heerlijk om bij te komen tijdens de huwelijksreis. Wij zijn naar Aruba gegaan en hebben in alle rust genoten van de prachtige stranden, het heerlijke eten, de aardige mensen en natuurlijk van elkaar. Ik wens de winnares dan ook alle geluk en een romantische honeymoon op het ‘One Happy Island’ toe!

 

ZIE OOK: Zuid-Amerika

 

Winnares Sabrina Reinders uit Bunnik: Volgend jaar gaan wij trouwen en we hebben nog geen huwelijksreis geboekt. Het vangen van dit boeket in Amsterdam komt echt als een geschenk uit de hemel! Ik kan nu al niet wachten om heerlijk na te genieten van onze grote dag, lekker in het zonnetje op een hagelwit Arubaans strand!

 

 

Nationaal Trouwonderzoek

Uit het Nationaal Trouwonderzoek 2014 van Toptrouwlocaties.nl blijkt dat bruidsparen zich gemiddeld 5 maanden voor hun trouwdag gaan oriënteren op hun huwelijksreis. Ruim de helft van de ondervraagde bruidsparen gaat naar een bestemming binnen Europa na hun bruiloft, 21% steekt de Atlantische Oceaan over naar een Noord-Amerikaanse bestemming en 14% reist af naar Azië voor hun honeymoon. Voor 45% van de bruidsparen was hun huwelijksreis een strandvakantie. Ruim 30% maakt een rondreis en 16% maakt er een romantische stedentrip van.

Comments are closed.