Ontmoet de Smurfen in Familiepretpark de Waarbeek

Na een succesvol en drukbezocht bezoek van Brandweerman Sam aan Familiepretpark de Waarbeek is het aankomende woensdag de beurt aan Grote Smurf en Smurfin om de Waarbeek te bezoeken. Deze meet and greet met de kleine blauwe helden bekend van TV is onderdeel van de traditionele Zomeravonden.

Speciale Gasten

Tijdens de Zomeravonden brengen een aantal TV-helden een bezoek aan het park. Er is dan tijd voor ene meet&greet met de helden van TV! Na Brandweerman Sam, komen op 6 augustus Grote Smurf en Smurfin op bezoek in het goedkoopste pretpark van Overijssel, terwijl Bob de Bouwer te gast zal zijn bij de afsluitende zomeravond op 13 Augustus.
 

 
Het park is tijdens de Zomeravonden tot 20:00 geopend, en bezoekers die overdag het park bezoeken, hebben GRATIS toegang tot de zomeravonden! Kaarten voor de zomeravonden zijn te koop aan de kassa van het park of via www.waarbeek.nl

Cocktails & Sfeer

Om de Zomeravond nog feestelijker te maken staat er voor alle kinderen een feestcocktail klaar. Doordat de schemering al wat invalt is het park gehuld in een spannende sfeer! Maar dat is helemaal niet eng, het park wordt namelijk verlicht door duizenden lampjes!

Pretpark “de Waarbeek”, veel plezier en vertier!

“de Waarbeek” biedt u nostalgische kermis met Botsauto’s, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, en de antieke Zweefmolen. Je kunt ook lekker met de Stoeltjeslift hoog boven het water zoeven, of vliegen in je eigen Ufo in de Skyflyer. Voor de kleintjes zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel en Spoortrein.

Comments are closed.