Nieuwe bestemmingen voor TAP Portugal

TAP Portugal startte tijdens de maand juni een nieuwe route naar twee bestemmingen in Brazilië, Manaus en Belém, samen met negen andere (Europese) bestemmingen.
tap-portugal

Nieuwe routes

Deze zomer blijft de luchtvaartmaatschappij haar groei verderzetten met de lancering van zeven nieuwe Europese routes én twee nieuwe bestemmingen in Latijns-Amerika: Bogota en Panama City. Daarbovenop worden ook nog eens het aantal vluchtfrequenties op enkele Europese en Braziliaanse bestemmingen uitgebreid. Ook tijdens de maand juli wordt de operatie naar São Tomé verdergezet met een toegewijd toestel (Airbus A320) waardoor ook een verhoging van het aantal frequenties mogelijk is tot drie per week.

 

 

Groei

De nationale Portugese luchtvaartmaatschappij vervoerde maar liefst 5.284.000 passagiers gedurende het eerste semester van dit jaar. Een resultaat dat een groei laat zien van maar liefst 7,2% tegenover dezelfde periode in 2013.

Comments are closed.