Op citytrip naar het prachtige Oostenrijk met Swarovski Optik

Swarovski Optik organiseert stadswandelingen in Innsbruck en Wenen – Oostenrijks mooiste steden –, waarbij je als deelnemer de beschikking krijgt over een verrekijker van het merk. Dankzij die verrekijker mis je geen enkel detail, zoals oude fresco’s of unieke ornamenten. De tour leidt je langs plekken waar je met een verrekijker in de aanslag de schoonheid van de stad pas echt van dichtbij beleeft.

Wat je in de tours kunt verwachten? Swarovski Optik geeft je vast een tipje van de sluier.
wenen-kerk

Innsbruck: de kristalheldere alpenhoofdstad

Innsbruck is de hoofdstad van alpenprovincie Tirol. In een georganiseerde stadswandeling maak je kennis met het gotische stads¬centrum en heb je de keuze uit twee routes. Route A leidt je door de oude stad langs het Gouden Dak naar de keizerlijke Hofburg en de Ottoburg. Kijk je ogen uit bij een indrukwekkend zicht op de immense toppen van de Nordkette. Route B bevat ook veel spectaculaire uitzichten: wat te denken van een 360°-panorama op onder meer de befaamde Bergisel-springschans? De verrekijker laat je ongetwijfeld net dat beetje langer en intenser genieten van deze romantische stad.
 

 

Wenen: stadswandeling met vergezichten

Twee uur door de stad van de Donau struinen en zijn schoonheid tot in close-up beleven. Dat is wat je kunt verwachten bij de speciale Swarovski Optik-stadswandeling door Wenen. Dankzij de verrekijker zie je vakmanschap in eeuwenoude fresco’s, dat met het blote oog nooit waarneembaar was geweest. Wandel langs de Stephansdom en kijk omhoog. Of betreed het beroemde reuzenrad in het Praterpark om de stad vanuit de lucht te beleven. En wil je meer zien? Stel dan je verrekijker scherp op een van de legendarische Weense symbolen – dichterbij kwam je niet eerder.

Meedoen aan een van de stadswandelingen van Swarovski Optik? De wandelingen door Innsbruck en Wenen beginnen in de lokale SWAROVSKI OPTIK-winkel.
swarovski-optik

Comments are closed.