ProSiebenSat. 1 Welt – Blijf in contact met je thuisland

Heimwee naar Duitsland? Niet meer nodig, want ProSiebenSat. 1 Welt biedt via haar website en een nieuwe app toegang tot de beste shows van ProSieben, SAT. 1, kabel eins, sixx, ProSieben MAXX en SAT. 1 Gold.
prosiebensat

Oplossing tegen heimwee na je Duitsland vakantie

Voor alle Duitse televisiefans in het buitenland, introduceert ProSiebenSat. 1 Welt de perfecte oplossing tegen heimwee. Met een nieuwe app en website kunnen kijkers vanaf vandaag genieten van Duitse succesformules zoals “Der Letzte Bulle”, “Ladykracher” en “Pastewka”. ProSiebenSat. 1 is sinds 2005 al via de satelliet te ontvangen in Canada en Noord-Amerika, en vanaf nu hebben mensen in 17 verschillende landen toegang tot hun favoriete Duitse shows. De nieuwe dienst is niet alleen beschikbaar in het comfort van thuis, maar via de app ook onderweg op de smartphone of tablet.
 

 

Onafhankelijke TV-programma’s

ProSiebenSat. 1 Welt heeft de beschikking over onafhankelijke TV-programma’s. Daarnaast heeft de kijker niet alleen de mogelijkheid om de nieuwste TV-programma’s te bekijken, maar ook de programmering van het afgelopen 12 uur – afhankelijk van de tijdszone en voorkeur. Tijdens de introductie krijgt men voor slechts 7,90 euro per maand al toegang tot de TV-programma’s van de ProSiebenSat.1 groep, en is het mogelijk om de nieuwe dienst één week gratis uit te proberen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Zeljko Karajica, managing director bij ProSiebenSat.1 TV Duitsland vertelt:

Elk jaar vestigen meer dan 100.000 Duitsers zich in het buitenland. Met onze nieuwe dienst hopen we dat ze net iets minder heimwee naar huis krijgen en up-to-date blijven over wat zich afspeelt in hun thuisland,

Een TV-programma voor elke smaak

Met ProSiebenSat.1 Welt krijgen Duitse serie-, film- en sportfans precies wat ze willen, en dat in hun eigen taal. Zo kan men kijken naar romantische soaps zoals “Anna und die Liebe”, worden er Duitse films zoals “Der Rücktritt” uitgezonden en kan men de spannende “Bundesliga” volgen. Tevens kan men via “AlpenStar TV” kijken en luisteren naar Duitse volkszangers, gepresenteerd door Dieter Geraurer. En voor hen die willen lachen, is er het komische programma “Stromberg” met Duitse topkomedianten.

In het kort: de ProSiebenSat. 1 app en website

  • Mobiel lineair TV-programmering van Duitsland in de Duitse taal
  • Wereldwijd, 24/7 beschikbaar via internet
  • Snel en eenvoudig toegang tot topprogramma’s van de ProSiebenSat. 1 kanalen
  • 1 week gratis uitproberen
  • Introductieprijs van 7,90 euro per maand
  • Maandelijks opzegbaar

Comments are closed.