Beleef en ontdek wat Nuth te bieden heeft

VVV Zuid-Limburg heeft in samenwerking met de gemeente Nuth het promotieplatform ‘Nuth heeft het’ ontwikkeld. Het platform bestaande uit o.a. een toeristische website, brochure en promotiefilm, is onlangs volledig afgerond.

Nuth heeft het!

De gemeente Nuth is geliefd bij fietsers en wandelaars. De optimale bereikbaarheid en de centrale ligging in Zuid-Limburg maken van Nuth een prima plek om er te vertoeven. Om het grote toeristische aanbod van Nuth aan toeristen en recreanten te laten zien is ‘Nuth heeft het’ opgezet aan de hand van de volgende thema’s:

  • Kunst & Cultuur
  • Dromerige overnachtingsmogelijkheden
  • Wandel & fietsplezier
  • Heerlijke cafés & restaurants
  • Groene vingers & buitenleven
  • Evenementen
  • Alles voor de paardenliefhebber

Gratis brochure

Het aanbod is beschreven in de gelijknamige gratis brochure (o.a. verkrijgbaar bij alle VVV Zuid-Limburg vestigingen) en de website. Op de website komen de deelnemende toeristisch gerelateerde ondernemers op een thematische wijze aan bod en kunnen direct gratis wandel- fiets en ruiterroutes worden gedownload.

 

 

‘Millow’ het paard presenteert!

Gemeente Nuth is dé gemeente voor ruiter- en men liefhebbers. De dorpen met hun authentieke kernen en vele maneges dagen uit om Nuth te paard te verkennen. Als ruiter of als menner kunt u ervaren waarom de vroegere heer boeren en adel hielden van deze streek. Bovendien heeft de gemeente Nuth een uitgebreid ruiter- en menroutenetwerk, dat zelfs buiten de gemeentegrenzen strekt. Daarbij worden jaarlijks meerdere paardenevenementen georganiseerd zoals eventing in Hulsberg, de ‘dag van het paard’ en de ‘paardenmarkt’.
Speciaal voor gemeente Nuth is daarom een bijzondere promotiefilm opgenomen, waarbij Millow het paard een ontdekkingsreis maakt door de gemeente Nuth. De bijzondere film is inmiddels vele malen bekeken en gedeeld op Facebook.

Comments are closed.