De favorieten aan boord van airberlin

Veel passagiers van airberlin bereiden zich reeds aan boord voor op hun zomervakantie en komen tijdens de vlucht tot rust bij hun favoriete films, series en muziek evenals de passende snacks en drankjes.

Air Berlin Tablet -Fotos in München. Foto:Daniel Biskup

Trends deze zomer

Op de langeafstandsvluchten hebben passagiers van airberlin de keus uit meer dan 250 uur entertainment. De meest populaire film aan boord in het eerste half jaar van 2014 was Woody Allens tragikomedie “Blue Jasmine”. Tot de actuele filmhighlights behoren de blockbusters “12 Years a Slave”, “Dallas Buyers Club”, “American Hustle” en “Gravity”. airberlin heeft bovendien de meertalige filmselectie uitgebreid en biedt thans 25 films aan die minimaal in de Duitse, Engelse en Franse versie beschikbaar zijn. Veel films staan daarnaast ook in het Spaans ter beschikking.

Tv-series

Bij de tv-series is de Amerikaanse sitcom “The Big Bang Theory” populair bij de passagiers van airberlin. De eerste plaats bij de albums wordt gedeeld door twee zeer verschillende artiesten: Het album “True” van DJ Avicii uit Zweden valt namelijk net zozeer in de smaak als het album “The Best of Simon & Garfunkel”.

Het meest favoriete spel is het klassieke kaartspel solitaire. Van alle aangeboden producten uit de bordshop is thans het parfum “Sun” van Jil Sander erg in trek.

Top 3 drankjes aan boord

De top 3 van de alcoholvrije dranken bestaat uit mineraalwater, cola en jus d’orange. Direct gevolgd door de klassieker tomatensap, waarvan airberlin ongeveer 670.000 liter per jaar serveert. Op de eerste plaats van de alcoholhoudende dranken in de Economy Class staat bier, gevolgd door sekt en witte wijn. In de Business Class kiezen de passagiers van airberlin naast champagne het liefst de rosé van het restaurant Sansibar.

 

 

Snacks

Tijdens vluchten op korte trajecten in Europa en middellange vlcuhten kunnen de passagiers kiezen tussen een gratis zoete of zoute snack. Het merendeel geeft hierbij de voorkeur aan de zoute variant in plaats van aan het zoete alternatief. Het meest favoriete gourmet-menu aan boord is en blijft de curryworst. Het populairste kindermenu zijn de kip-nuggets die bij de boeking vanaf een vliegtijd van 60 minuten vooraf kunnen worden besteld. Bestellingen vooraf zijn voor vluchten op korte en middellange trajecten tot 24 uur vóór vertrek mogelijk en voor langeafstandsvluchten tot 48 uur vóór vertrek. De passagiers kunnen zich online aanmelden op airberlin.com, in het reisbureau of dag en nacht bij het Service Center van airberlin via 0900 737 8000 (0,20 EUR/min).

Comments are closed.