Erica Terpstra aan boord Holland America Line

Oud Olympisch zwemkampioene Erica Terpstra is dit najaar te gast op het ms Rotterdam van de Holland America Line. Erica vaart 20 dagen mee van Dubai naar Kaapstad gedurende de ‘Afrika Ontdekkingscruise’.

Erica Terpstra

Erica Terpstra

Afrike Ontdekkingscruise

Ze vertrekt 26 oktober uit Dubai waarna ze via Victoria (Seychellen), Port Louis (Mauritius), La Possession (Réunion), Durban en Port Elizabeth (Zuid-Afrika) naar Kaapstad vaart. Gedurende de cruise geeft Erica lezingen, laat ze unieke beelden zien van haar Afrika reizen voor ‘Erica op Reis’ en van het interview met HH de Dalai Lama.

We zijn erg verheugd om Erica aan boord te mogen verwelkomen gedurende deze prachtige Afrika cruise. Met haar enthousiasme en passie voor reizen en het Afrikaanse continent, geeft zij een extra dimensie aan de cruise.

Aldus Nico Bleichrodt, Managing Director Sales & Marketing, Noord en Centraal Europa bij Holland America Line.

 

 

Lezingen over topsport

Gedurende de cruise geeft Erica lezingen over de metafoor van topsport, ondernemen en het leven, ze neemt de tijd voor het beantwoorden van vragen en het is mogelijk om met Erica op de foto te gaan.

ms Rotterdam cruiseschip

ms Rotterdam cruiseschip

Het ms Rotterdam vertrekt op 27 september uit Rotterdam voor een indrukkwekkende rondreis van maar liefst 85 dagen rond het Afrikaanse continent. De ’20-nachten Afrika Ontdekken’ is onderdeel van deze 85-dagen rondreis. Voor gasten met minder tijd, zijn er ook diverse korte segmenten te boeken. Naast de twintig nachten, is er een segment van 29-nachten van Rotterdam naar Dubai, 36-nachten van Kaapstad naar Rotterdam en 49-nachten Rotterdam naar Kaapstad. De prijzen voor het 20-daagse segment beginnen bij €2.499 per persoon in een tweepersoonskamer.

Comments are closed.