50.000 bezoekers voor tentoonstelling The Art of the Brick

De tentoonstelling The Art of the Brick heeft in minder dan twee maanden tijd 50.000 bezoekers naar Amsterdam EXPO getrokken. Er komt een divers publiek op de kunstwerken van LEGO® af. Zowel (groot)ouders met kinderen, als kunstliefhebbers verwonderen zich over de eigenzinnige LEGO-creaties die hun materiaal ontstijgen. De expositie is nog slechts tot en met 14 september te zien.

Tentoonstelling voor jong en oud

Tentoonstelling voor jong en oud

Tentoonstelling voor jong en oud

Tijdens deze warme dagen is het goed toeven in de expositieruimte aan de Zuidas in Amsterdam, de airco zorgt voor aangename omstandigheden. Jong en oud kunnen zich na het bekijken van de tentoonstelling zelf creatief uitleven in de Play Zone, waar grote hoeveelheden LEGO klaar staan.

 

 

Over The Art of the Brick

De tentoonstelling The Art of the Brick werd door CNN uitgeroepen tot één van de top 10 exposities ter wereld die je gezien moet hebben. 75 kunstwerken, opgebouwd uit ruim 1 miljoen LEGO-steentjes zijn te zien. Van levensgrote menselijke figuren tot reproducties van bekende schilderijen en klassieke sculpturen, zoals Het Meisje met de Parel van Vermeer, Sterrennacht van Van Gogh en de Venus van Milo. De tentoonstelling van de Amerikaanse kunstenaar Nathan Sawaya heeft wereldwijd al miljoenen bezoekers betoverd in steden als New York, Los Angeles, Melbourne en Shanghai.

Art of the brick tentoonstelling

Art of the brick tentoonstelling

Comments are closed.