Boetiek hotel Hermosa Cove ontvangt Tripadvisor award

Hermosa Cove Villa Resort & Suites – gelegen in Ocho Rios, Jamaica – heeft onlangs de ”TripAdvisor ® Certificate of Excellence” award ontvangen. Deze onderscheiding wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die consequent uitstekende beoordelingen op TripAdvisor krijgen.

Gazebo strand

Gazebo strand

Gouden kust

Het luxe boetiek hotel Hermosa Cove bevindt zich direct aan zee op een afgelegen 12-hectare groot terrein aan Jamaica’s weelderige ‘gouden kust’. Ondernemers Clayton en Deb Korver kochten het terrein in 2000 en hebben de afgelopen 14 jaar het overwoekerde tropische bos omgetoverd in een schilderachtig vijf sterren boetiek hotel vol originele kunst en zeldzame kunstvoorwerpen.
 

 

9 privé villa’s

Gedurende de eerste fase van de ontwikkeling van Hermosa Cove’s zijn negen privé villa’s gebouwd. Hiermee werd tegemoet gekomen aan de groeiende vraag naar de boetiek accommodaties op Jamaica. Na de stille opening in 2011 waren de recensies consequent zo goed, dat Hermosa Cove zich nu volgens Tripadvisor op de tweede plek bevindt van populairste hotels in Ocho Rios.

Villa op Jamaica

Villa op Jamaica

Deze zomer wordt een nieuw strand aangelegd langs de strandbar en de grill. Ook wordt verder gewerkt aan een aantal nieuwe villa’s, waaronder een drie verdiepingen hoge luxe boomhut met rieten dak gelegen in het tropische bos en met een prachtig uitzicht over de oceaan in Jamaica.

Comments are closed.