Familiepretpark de Waarbeek viert Zomer met Zomeravonden

Ook in haar 90 jarig jubileumjaar organiseert Familiepretpark “de Waarbeek” 30 juli en 6 & 13 Augustus weer haar traditionele Zomeravonden. Doordat de schemering al wat invalt is het park gehuld in een spannende sfeer! Maar dat is helemaal niet eng, het park wordt namelijk verlicht door duizenden lampjes!
pretpark-winter-waarbeek-hengelo-nederland

Speciale Gasten

Tijdens de Zomeravonden brengen een aantal TV-helden een bezoek aan het park. Er is dan tijd voor ene meet&greet met de helden van TV! Op 30 juli komt Brandweerman Sam, op 6 augustus Grote Smurf en Smurfin, terwijl Bob de Bouwer te gast zal zijn bij de afsluitende zomeravond op 13 Augustus.
 

 
Het park is tijdens de Zomeravonden tot 20:00 geopend, en bezoekers die overdag het park bezoeken, hebben GRATIS toegang tot de zomeravonden! Kaarten voor de zomeravonden zijn te koop aan de kassa van het park of via www.waarbeek.nl

Kampvuur en Cocktails

Speciaal voor de kinderen is er een kampvuur waarbij elk kind marshmallows mag roosteren, en om de Zomeravond nog feestelijker te maken staat er voor iedereen een feestcocktail klaar.

Pretpark “de Waarbeek”, veel plezier en vertier!

“de Waarbeek” biedt u nostalgische kermis met Botsauto’s, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, en de antieke Zweefmolen. Je kunt ook lekker met de Stoeltjeslift hoog boven het water zoeven, of vliegen in je eigen Ufo in de Skyflyer. Voor de kleintjes zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel en Spoortrein.

Comments are closed.