Urban kermisattracties in binnenstad Eindhoven

Ballen gooien, eendjes vissen en krachten meten met de Kop van Jut. Deze en meer ‘urban kermisattracties’ waren dit weekend te vinden in de binnenstad van Eindhoven. Met een kleine aanpassing werden objecten in de openbare ruimte omgetoverd tot vermaak voor jong en oud.
kermis-eindhoven

De interactie die ontstond, werd vastgelegd op foto en film. De actie is een aankondiging voor Park Hilaria, dat plaatsvindt van 1 t/m 10 augustus op de Kennedylaan in Eindhoven.

Tijdelijk pretpark

Park Hilaria is zomers topvermaak voor alle leeftijden. Van ver vallen de grote, spectaculaire kermisattracties op, maar daarnaast biedt Park Hilaria ook straattheater, talloze live optredens op diverse themapleinen en volop eet- en drinkgelegenheden. Het tijdelijke pretpark kent ook een aantal nostalgische attracties. Voor de kleinsten zorgt de Park Hilaria mascotte Larie de Kanarie samen met Jarige Job, Jarige Jet en andere vogelvriendjes voor de vrolijke noot.
 

 

Hollario en Lariepop

Ook dit jaar zijn er twee gratis muziekpleinen; Hollario en Lariepop. Bij Hollario zorgen de live optredens van Nederlandstalige artiesten ervoor dat de stemming er goed in blijft. Met name tijdens de Après Ski Party, het Zomercarnaval en de Avond van het Levenslied heerst een gezellige drukte. Bij Lariepop krijgen diverse bands en artiesten het publiek aan het dansen met hun swingende muziek. Andere themapleinen zijn de Biergarten, de Poffertjessalon, het Vissersdorp en het Nostalgisch Terras.

Iedere dag kans op een Gouden Ei!

Bezoekers maken tijdens Park Hilaria iedere dag kans op een Gouden Ei ter waarde van € 50,-. In ieder Ei zitten munten die ingewisseld kunnen worden bij alle vermaak, spellen, terrassen en verkoopzaken op Park Hilaria. (Met uitzondering van onbemande apparaten.) Meedoen kan via diverse kanalen.

Urban kermisattracties

Bekijk de videocompilatie en foto’s van de urban kermisattracties.

Comments are closed.