VVV (Zuid-Limburg) opent eerste pop-up store Valkenburg

Vanochtend hebben VVV Zuid-Limburg en Thermae 2000 de deuren geopend van de allereerste pop-up store in een deel van de Limburg Winkel van de VVV Zuid-Limburg aan het Theodoor Dorrenplein 5 in Valkenburg. Op zaterdag 26, maandag 28 en woensdag 30 juli en vervolgens in de maand augustus op iedere vrijdag, kunnen bezoekers hier gratis lifestyle-advies krijgen. En op de zaterdagen tot 1 september is men welkom voor gratis huidadvies.

Verder zullen in deze shop Thermae For Me producten, een massagestoel en een specialiste van Thermae 2000 op de genoemde dagen te vinden zijn. Ook kunnen bezoekers tijdens deze periode met korting dagkaarten voor Thermae 2000 kopen of producten uit de ‘Thermae For Me’ huidverzorgingslijn.

Trend

VVV Zuid-Limburg haakt met deze pop-up winkelruimte in op een landelijke trend die is overgewaaid uit Amerika en waarbij tijdelijke stores momenteel ook in Nederland als paddestoelen uit de grond schieten. Dit sluit goed aan bij de consument van vandaag die op zoek is naar bijzondere ervaringen en laat daar vaak zijn keuze door bepalen. Ook het aanbod mixt zich. Campings bieden tegenwoordig naast eenvoudige en originele verblijven ook een speeltuin of attractie aan. Attractieparken ontwikkelen complete resorts waardoor reizen, verblijven en vermaken in één vakantie gecombineerd kunnen worden. Nieuwe attracties zorgen voor een impuls aan extra bezoekers en meer reserveringen aldus trendwatchers Goof Lukken en Hans van Leeuwen. Deze ontwikkeling onderschrijft de VVV door op deze manier de bij haar aangesloten attracties en accommodaties – naast vermelding op haar website – tot leven te laten komen.

 

 
VVV Zuid-Limburg Anya Niewierra, algemeen directeur VVV Zuid-Limburg over de pop-up store:

Deze pop-up store is een pilot vanuit VVV Zuid-Limburg om te testen of deze formule een extra dimensie toevoegt aan onze Limburg Winkels. Dit kan in de toekomst perspectief bieden om meerdere producten en diensten – ook in onze andere winkels – op deze manier onder de aandacht te brengen.

Pauline Verhoef, commercieel directeur van Thermae 2000 was onmiddellijk enthousiast over de samenwerking. “Voor Thermae 2000 een podium om onze diensten en producten op een andere manier bij de consument te brengen en aandacht te vragen door het aanbieden van een beleving, op een plek waar dit seizoen vele toeristen en recreanten te vinden zijn.”

Comments are closed.