Dolfinarium op zoek naar dolfijnentrainers

Dagelijks ontvangt het Dolfinarium in Harderwijk sollicitatiebrieven voor een van de meest begeerde banen ter wereld, dolfijnentrainer. Zelfs als er geen vacature openstaat. Deze zomer kan elke gast solliciteren door mee te doen aan de wedstrijd: Ik word dolfijnentrainer. De winnaars worden voor één dag dolfijnentrainer in het Dolfinarium. Voor opvallende deelnemers ligt mogelijk er zelfs een vaste baan in het verschiet.
dolfinarium

Caribische Zomeravonden

Tijdens de Caribische Zomeravonden op 25, 26 juli, 1, 2, 8 en 9 augustus kan elke gast van het Dolfinarium zich onderwerpen aan diverse fysieke en kennistesten. Van een stormbaan om conditie, fit- en lenigheid te meten, tot aan een zogenaamde visherkenningstest. Tijdens de laatste dolfijnenshow en op de website worden de dagwinnaars bekend gemaakt. Zij mogen een dag mogen meelopen met het dolfijnenteam.
 

 

Fulltime dolfijnentrainers

Het Dolfinarium hield in 2010 en 2012 soortgelijke wedstrijden. Duizenden deelnemers klommen destijds in de pen om hun motivatie op papier te zetten in de hoop zo de eerste selectieronde door te komen. Het verschil met de wedstrijd van dit jaar is dat iedereen die het park bezoekt kan meedoen. Om te zorgen dat ook echt iedereen kans maakt, zijn twee leeftijdscategorieën gecreëerd: 2 tot 17 jaar en 17 jaar en ouder. Er lopen scouts rond die opvallende deelnemers in de gaten houden. Het park is namelijk regelmatig op zoek naar fulltime dolfijnentrainers en heeft aan de vorige wedstrijden daadwerkelijk twee fulltime dolfijnentrainers overgehouden.
dolfinarium

Caribische Zomeravonden

Het Dolfinarium is op de Caribische Zomeravonden omgetoverd tot een tropisch paradijs. Het park is op die dagen langer open (tot 21:00 uur in plaats van 18:00 uur). Gasten kunnen onder andere genieten van Caribische (live) muziek, levensechte Pirates of the Caribbean characters, wuivende palmbomen, BBQ, kampvuren, een hangmatmobiel en optredens van Trafassi (bekend van de hit: Grote wasjes, kleine wasjes) en Jody Bernal.

Comments are closed.