Huwelijksklokken luiden op het 34ste Truckstar Festival

Maar liefst 2.200 vrachtwagens vullen aankomend weekend, 26 en 27 juli, het TT Circuit van Assen tijdens de 34ste editie van het Truckstar Festival. Op beide dagen is er een boordevol programma. Naast de vertrouwde elementen zoals de racetrucks is er een stuntshow met motoren, treden er vele topartiesten als Frans Duijts, Koos Alberts en Henk Wijngaard op en wordt er een echt chauffeurshuwelijk gesloten. En dit jaar is ook de Finse supertruck Madonna te bewonderen.
truckstar-festival-assen

Twee dagen vol spektakel

Op beide dagen is er een boordevol programma voor de hoofdtribune. Vertrouwde elementen als de caravanraces, uiteraard met een vrachtwagen ervoor, de decibellencontest (welke truck maakt het mooiste geluid?) en de racetrucks krijgen gezelschap van een stuntshow met motoren. Spektakel en herrie zijn verzekerd! Ook voor mensen die niet in het transport werken, is het een ontzettend leuk evenement. Er komen vele duizenden dagjesmensen op af. De afgelopen jaren kwamen er, verdeeld over de twee dagen, ruim 55.000 bezoekers, een aantal dat ook dit jaar wordt verwacht.
 

 

Ja, ik wil!

In Nederland is vrachtwagenchauffeur zijn méér dan een beroep. Het is een levenswijze. Niet alleen voor de mens achter het stuur, maar ook voor het hele gezin. De vrachtwagen maakt daar deel van uit. Wanneer een vrachtwagenchauffeur trouwt is een huwelijksfoto niet compleet zonder de aanwezigheid van een vrachtwagen. Dit jaar wordt het familiegevoel van Truckstar vertaald naar het ultieme chauffeurshuwelijk. Op zaterdagmiddag 26 juli geven vrachtwagenchauffeur Peter Levolger en zijn vriendin Kim Kleisterlee uit Lepelstraat elkaar het jawoord in deze bijzondere setting. Hoofdredacteur Arjen van Vliet van Truckstar Magazine is één van de getuigen. De huwelijksnacht brengen Peter en Kim door op het Truckstar Festival terrein.

Comments are closed.