Aangepast programma in verband met dag van nationale rouw

Vandaag is een dag van nationale rouw in Nederland. De dag valt samen met de aankomst, van de eerste slachtoffers van de vliegramp met vlucht MH17, in Nederland. Dit zal rond 16.00 uur zijn. Uit respect voor de slachtoffers en nabestaanden past Attractiepark Toverland vandaag het programma aan.
dag-nationale-rouw

Geen activiteiten

Om 15.45 uur worden alle activiteiten en attracties stil gelegd in het park. Dit wil zeggen dat ook de horecapunten, de shows, overige entertainment en de muziek tijdelijk worden stil gelegd. In het park moet een omroep in meerdere talen de bezoekers bewust maken van de minuut stilte. Tevens wordt vanavond de vuurwerkshow afgelast. We vragen dan ook om begrip van onze bezoekers.

 

 

Comments are closed.