9de editie veluwse fietsdag op 5 augustus

Voor het negende jaar op rij vindt op dinsdag 5 augustus a.s. de Veluwse Fietsdag plaats. Bij de deelnemende VVV-vestigingen is voor €3,50 een route verkrijgbaar. Daarbij is het mogelijk deel te nemen aan speciale activiteiten die ondernemers langs de route organiseren. Na afloop is er voor iedereen een aandenken.

Fietsen op de Veluwe met het hele gezin

Fietsen op de Veluwe met het hele gezin

Jaarlijks evenement

Zoals ieder jaar zijn voor de Veluwse Fietsdag nieuwe routes uitgezet. Deze routes zijn na afloop in het assortiment van de Veluwse VVV-winkels terug te vinden.

Ieder jaar mogen de startpunten weer vele fietsers begroeten. Reden genoeg om ook dit jaar de eerste dinsdag in augustus uit te roepen tot Veluwse Fietsdag. In samenwerking met diverse ondernemers hopen de 14 VVV-punten op de Veluwe ruim 3.600 deelnemers te trekken.

 

 

Deelnemende VVV’s

De deelnemende VVV’s zijn: Ede, Elburg, Elspeet, Epe, Ermelo, Garderen, Heerde, Hoenderloo, Nunspeet, Putten, Rheden, Twello, Vierhouten en Voorthuizen.

De lengte van de fietsroutes ligt tussen de 30 en 45 kilometer. Starten is mogelijk tussen 9.30 en 13.00 uur. Het gratis aandenken kan tot 16.00 uur worden opgehaald bij de VVV-vestiging waar gestart is.

Veluwse Fietsdag

Veluwse Fietsdag

Voor informatie over de route en activiteiten kunnen de deelnemers terecht bij de VVV waar zij willen starten. Meer informatie is ook te vinden op www.develuwe.nl en op de site van de plaatselijke VVV in Nederland.

Comments are closed.