Snipper en ANWB introduceren videoreviews voor campings

De social video app Snipper bundelt deze zomer haar krachten met ANWB Kamperen. Door de integratie van Snipper in de boekingspagina’s van campings op www.anwbcamping.nl, kunnen kampeerders zich vanaf nu ook via video oriënteren op hun ideale camping.
snipper

Video blijft hangen

Uit onderzoek is gebleken dat video beter bij mensen blijft hangen en veel meer informatie verstrekt dan slechts een foto of tekst. Bovendien wordt er veel over campings gesproken en gedeeld op social media. Via de Snipperwall, een soort ‘social dashboard’, worden deze ‘gesprekken’ over campings verzameld en gevisualiseerd. Op de Snipperwall wordt de content verzameld van o.a. Facebook, Twitter, Instagram en dus ook Snipper.

Snipper voor de campinghouder en kampeerder

Via de videoreviews op de Snipperwall wordt de consument geholpen in de zoektocht naar de ideale camping en begint de voorpret al bij het boeken.

ANWB Kamperen, Frank Jacobs: “Op de Snipperwall van de camping verzamelen en tonen we alle ‘social’ vakantie-ervaringen van de camping bezoeker. Een totaal nieuwe vorm van camping content. Goed voor onze kampeerders en goed voor de conversatie op de website”
 

 
Campings hebben het beheer van de Snipperwall volledig in eigen hand. Zo kunnen zij bepalen hoe deze eruit ziet, deze tonen op schermen bij de receptie en integreren in hun eigen website.

Snipper Roadshow

De aankomende 6 weken reist de Snipper Roadshow door Nederland langs 24 campings om kampeerders alvast te enthousiasmeren om hun vakantiegevoel te delen via de social video app Snipper.

Wat is Snipper?

Snipper is de social video app waarmee je de leukste, door jou zelf gefilmde, momenten kunt delen met je vrienden, familie of de hele wereld. Shoot, share and follow. Vergeleken met Twitter, waarbij je in 140 karakters je leven met anderen deelt, doe je dat met Snipper in korte filmpjes van maximaal één minuut. De Snipper app wordt voornamelijk gebruikt voor trending topics, concerten, meningen, testimonials, backstage previews, interviews en discussies.

Comments are closed.