Succesvolle première openluchtshow van Cirque du Soleil in Andorra

Afgelopen week is in Andorra de unieke openluchtshow Scalada van Cirque du Soleil succesvol in première gegaan. Deze speciaal voor Andorra ontwikkelde voorstelling, vormt een bijzondere trekpleister. Van 5 juli tot en met 2 augustus kunnen bezoekers vier avonden per week om 22.00 uur genieten van de acrobatische kunsten met als thema Mater Natura (Moeder Natuur). De in totaal 17 voorstellingen zijn gratis toegankelijk.

CIRQUE DU SOLEIL

Cirque du Soleil’s Scalada: Mater Natura

Deze zomer toont Cirque du Soleil opnieuw de magie en veelzijdigheid van Andorra. De show Scalada – Mater Natura, is geïnspireerd op natuur en schoonheid van het vorstendom in de Pyreneeën en brengt verschillende elementen van Andorra tot uiting. Het speciaal ontworpen podium, de verhaallijnen en spectaculaire acrobatiek maken van ‘Mater Natura’ een boeiende Cirque du Soleil-show. Van 5 juli tot en met 2 augustus worden iedere dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag voorstellingen Mater Natura gegeven. De ruim een uur durende show begint om 22.00 uur; het openluchttheater in het centrum van Andorra La-Vella biedt plaats aan 5.000 bezoekers.
 

 

Meer Nederlanders naar Andorra

Andorra heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige bestemming voor zomer- en wintersport vakanties. In 2013 bezochten ruim 55.000 Nederlanders Andorra tijdens hun vakantie, waarvan 20.000 in het winterseizoen. Dit is een groei van 25%.
In de zomermaanden profileert Andorra zich als een actieve bestemming, denk aan bergwandelen, toerfietsen, mountainbiken, BMX-tours en natuurlijk belastingvrij shoppen. In de winter is Andorra een wintersportresort met hoogwaardige accommodaties en moderne infrastructuur, en de grootste spa van Zuid-Europa. De twee belangrijkste skiresorts bieden meer dan 300 km piste. Andorra is een sneeuwzeker gebied, afgelopen winter viel er meer dan 7 meter verse sneeuw! Al met al is Andorra een bestemming met veel mogelijkheden gedurende het hele jaar, voor diverse doelgroepen.

Comments are closed.