Ontdek Europa dit najaar met lejebil.com

Het is nog volop zomer, maar de slimme reiziger denkt vooruit en boekt alvast zijn huurauto voor het najaar via lejebil.com. Klanten betalen altijd alleen een kleine aanbetaling en de rest van het huurbedrag wordt ter plaatse voldaan bij het ophalen van de auto.
Voordelige huurauto's in de USA bij lejebil.com

Dankzij de flexibele tarieven van autoverhuurders biedt lejebil.com klanten vaak de scherpste prijzen. Met het uitgebreide aanbod in onder andere Zuid-Europa en gunstige annuleringsvoorwaarden is het nu extra interessant om vast een zonnig najaarsreisje te boeken.

Geen verborgen kosten

Vandaag de dag wordt van reizigers vaak geëist dat ze gelijk bij boeking het volledige bedrag betalen, inclusief verzekering en administratiekosten. lejebil.com is tegen de zogenaamde ‘verborgen kosten’ en hanteert geen administratie-, boekings- of dossierkosten. Klanten betalen bij boeking slechts een kleine aanbetaling en bij het ophalen van de auto betalen zij de overige kosten ter plaatse, bijvoorbeeld met creditcard of lokale valuta. Online manager Alexandra Ochsendorf:

Voor slechts 7,50 euro kunnen klanten bij ons eventuele annuleringskosten afkopen. Zij kunnen dan verder gratis annuleren, mochten de plannen toch wijzigen. Reizigers kunnen hiermee tijdig hun vakantie boeken zonder risico.

 

 

Wereldwijd netwerk

Door samen te werken met ‘s werelds grootste autoverhuurders Enterprise en Alamo, heeft lejebil.com toegang tot een wereldwijd netwerk van heerlijke vakantiebestemmingen. Van ver weg, zoals de Verenigde Staten, tot dichtbij zoals Spanje, Portugal en Frankrijk. Reizigers kunnen zo voordelig genieten van een luxe en comfortabele huurauto op hun vakantieadres.

Comments are closed.