Doorbraak reisbranche: iedereen persoonlijke reisgids met Favoroute

Vandaag lanceert Favoroute.com, de online marktplaats voor onafhankelijke en interactieve reisgidsen, volledig op maat samen te stellen. Reislustigen kiezen of creëren hun favoriete route in gidsvorm, op basis van hun specifieke wensen en geïnspireerd door reisbloggers en –journalisten. Voor reizigers, door reizigers.

In een notendop

Er leiden meer wegen naar Rome. En dat vat Favoroute in een notendop samen. De locatie, het vervoer, de overnachtingen, bezienswaardigheden en activiteiten die je op reis onderneemt, zijn voor elke vakantieganger anders. Met Favoroute kun je aan de hand van jouw persoonlijke wensen je favoriete route samenstellen met praktische informatie en foto’s, of worden geïnspireerd door reisbloggers en –journalisten. Je route kun je vervolgens via de offline app meenemen op reis of als handzaam gidsje laten drukken. Zo heb je ‘m altijd bij de hand.
 

 
Founder Frederieke Wolter zegt:

Bij elke reis die ik wilde maken was online plannen onmogelijk. Reistips krijg je van vrienden, haal je van reisblogs, TripAdvisor, Facebook of uit de Lonely Planet. Hoe voeg je al die tips samen in je reis? En hoe ziet de reis eruit op de kaart? Een routeplanner voor zo’n reis is er niet, waardoor je alle tips los van elkaar bewaart. Dit vond ik ongelooflijk en daarom ben ik zelf aan de slag gegaan: Favoroute is het resultaat en iedere reiziger kan het nu gebruiken.

Geen standaard reisroutes

De huidige reisorganisaties en reisgidsen bieden standaard reisroutes. Favoroute verandert dit: op Favoroute schrijf je je eigen reisgids met zelf verzamelde tips en routes of vind je kwalitatief hoogwaardige reisgidsen opgesteld en aangeboden door professionele reisbloggers en –journalisten. De reisgidsen zijn interactief, te delen met vrienden en binnenkort beschikbaar als offline app. Favoroute creëert hiermee een doorbraak in de reisbranche.
favoroute-lancering

Bas Lemmens, voormalig Booking en founder Roomlr.com “veel mooie reisinformatie is onvindbaar verstopt in duizenden kleine blogs en offline reistijdschriften. Favoroute maakt deze informatie op één plaats beschikbaar voor reizigers. Interactief, persoonlijk, met unieke tips en onafhankelijk, echt een doorbraak in de reisbranche. De reiziger kan nu gemakkelijk zijn perfecte reis uitstippelen”.

Comments are closed.