AVIS biedt WiFi in huurauto onderweg

Avis Car Rental, één van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld, kondigt vandaag de lancering aan van mobiel WiFi in haar huurauto’s op 12 markten binnen Europa. Vanaf vandaag kunnen Avis klanten in heel Europa rekenen op 1 GB per dag internettoegang voor slechts 10 euro per dag.

Wifi in je huurauto

Wifi in je huurauto

Het mobiele WiFi apparaat maakt het mogelijk om tot 5 apparaten tegelijk te koppelen. Dit kunnen bijvoorbeeld smartphones, tablets, laptops of e-readers zijn. Het compacte en draagbare WiFi apparaat kan, zonder dat de verbinding onderbroken wordt, meegenomen worden uit de huurauto naar bijvoorbeeld het hotel of de meeting.

 

 

Met Avis mobiel WiFi hebben klanten ook verbinding wanneer ze de grens over rijden, dus zonder hoge roaming tarieven. Een primeur voor de autoverhuurindustrie.

Snelle 3G internet verbinding

Verder biedt het apparaat een zeer snelle verbinding tot 21.6 Mbps. Dit zorgt voor stabiele, vloeiende video conferencing beelden en het is tevens zeer gemakkelijk om online documenten te delen en te bewerken.

4.7 miljoen zakenreizen

“Elk jaar maken zakenreizigers 4.7 miljoen zakenreizen* naar het buitenland voor een belangrijke meeting of om een zakendeal te sluiten. Het hebben van een betrouwbare en snelle internetverbinding is daarbij van essentieel belang,” zegt Simon Jackson, Marketing Director EMEA, bij Avis. “Europese zakenreizigers spendeerden alleen al in 2012 meer dan 5 miljoen euro aan mobiel internet**. Vandaar dat we het voor de reiziger makkelijk wilden maken, door hem of haar een voordelige, makkelijke oplossing te bieden, van deur tot deur in de auto, maar ook daarbuiten.

Comments are closed.