Düsseldorf Airport voegt voor het zomerseizoen voordelige parkeerplaatsen toe

Het vliegveld van Düsseldorf kan de vergelijking met andere parkeergelegenheden in de buurt van het vliegveld makkelijk aan.

dusseldorf

Wanneer het zomerseizoen begint heeft de luchthaven met parkeerplaats P13 nog eens 800 aanvullende parkeerplaatsen beschikbaar waarvoor uitstekende condities gelden. Acht dagen parkeren op P13 van Düsseldorf kan de vakantieganger al voor € 32,00. Elke extra week die daarbij komt kost maar € 14,00. Van parkeerplaats P13 is het vliegveld via een 1.8 km lang wandelpad te bereiken. P13 zal komende zomer van 3 juli t/m 3 november geopend zijn.

Düsseldorf Airport biedt tevens op de verschillende officiële parkeerplaatsen talrijke aantrekkelijke parkeerspecials aan. Zo is de prijs van het parkeren op P26 met maar liefst 20% gereduceerd: acht dagen parkeren kost hier € 35,20 en elke extra week nog eens € 14,40 per week. Zeker, veilig en heel betaalbaar. Ook de parkeergarage P5 heeft een aantrekkelijk online aanbod: een korting van 20% bij het maken van een online boeking. Reizigers betalen hier nu voor een overdekte parkeerplaats een bedrag van € 59,20 per week.
 

 
Wie gebruik maakt van de parkeergelegenheden van de luchthaven parkeert zonder zorgen voor een goede prijs. Voor reizigers die vanaf Düsseldorf Airport vliegen heeft de luchthaven meer dan 20.000 officiële parkeerplaatsen beschikbaar. Deze parkeerplaatsen zijn beschikbaar in verschillende segmenten. Alleen al in het meest voordelige segment voor vakantiegangers zijn er 10.000 parkeerplaatsen beschikbaar tegen het zogeheten gunstig lang parkeren tarief (€ 35,20 tot acht dagen). Alle parkeerplaatsen zijn te voet, met de SkyTrain of Shuttlebus kosteloos te bereiken. Parkeerplaatsen zijn bovendien voor vertrek al vanuit huis online te boeken.

Comments are closed.