Vueling presenteert een anti-crisis pakket voor familievakanties

Vueling presenteert een pakket met “anti-crisis” maatregelen waarmee alle families die deze zomer op reis wilen gegarandeerd de meeste waar voor hun geld krijgen.
vueling-1

Iedereen die tussen 14 juli en 20 juli reist met kinderen, krijgt €30 korting op het ticket, samen met andere gratis voordelen – die ook nog geldig zijn als de actie is beëindigd – zoals het inchecken van baby accessoires (buggy, autostoeltje of een kinderbedje), een rolstoelservice naar de boarding gate en priority boarding.

Fast-track

Daarnaast zal er op een aantal vliegvelden waar Vueling opereert een speciale fast-track door de security worden gehanteerd. Op Barcelona is er verder een rolstoelservice voor personen met een transfer.

Dit initiatief is gelanceerd door Vueling en is geldig voor heel Europa. Het doel van het initiatief is om familiereizen betaalbaarder te maken door geen kosten te rekenen voor elk aspect dat komt kijken bij het reizen met kinderen.
 

 
Daarbij is het ook voor groepen van drie vrienden of meer mogelijk om gebruik te maken van de korting via Vueling.com of een reisbureau waar Vueling mee werkt.

Comments are closed.