Park Plaza Belvedere Medulin opent haar deuren

Park Plaza Hotels & Resorts kondigt vandaag in Europa samen met de Kroatische hospitalitypartner Arenaturist de officiële opening aan van Park Plaza Belvedere Medulin in de historische Kroatische havenstad Medulin. Park Plaza Belvedere Medulin is het vierde hotel van Park Plaza Hotels & Resorts in Kroatië. Belvedere betekent letterlijk uitzicht en dat is niet voor niets want hotel biedt uitzicht over de prachtige Adriatische zee.

Copyright 2014 Matthew  Shaw. See licence supplied with this image for full terms & conditions. Copy available at: www.matthewshaw.co.uk/copyright.html Not for use by architects or interior designers without permission from Matthew Shaw

Park Plaza Belverdere Medulin

Park Plaza Belvedere Medulin heeft 427 kamers, een spa van 1200 vierkante meter met zowel een binnen- als buitenzwembad, een restaurant met uitzicht op zee, een aperitief- en lobbybar en Restaurant Lungomare met een ‘show cooking’-concept. Medulin is om deze reden een geweldige bestemming voor ‘foodies’. De stad staat bekend om zijn zwarte risotto, pršut (een lokale prosciutto), truffels en Istrische olijfolie. Het hotel is bovendien een topbestemming voor sportliefhebbers. Met onder andere zes voetbalvelden van FIFA-formaat, vijf gravel tennisbanen en vier atletiekbanen kan hier het hele jaar door worden gesport. In de buurt van het hotel vindt u open zwemwater, hardlooproutes langs de kust, fietspaden, een golfbaan en watersportfaciliteiten. De bruisende haven en gouden stranden van Bijeca Beach liggen op nog geen kilometer afstand.

 

 

Copyright 2014 Matthew  Shaw. See licence supplied with this image for full terms & conditions. Copy available at: www.matthewshaw.co.uk/copyright.html Not for use by architects or interior designers without permission from Matthew Shaw

Park Plaza Histria

Park Plaza Belvedere Medulin voegt zich bij Park Plaza Histria Pula, Park Plaza Verudula, Pula en Park Plaza Medulin, die in 2012 werden geopend in Kroatië. Park Plaza Histria Pula biedt een ultieme, luxe en stressvrije resortervaring. Tot de hotelfaciliteiten behoren een luxe spa met binnen- en buitenzwembaden, internationaal restaurant Taverna. Eén van de gloednieuwe stijlvolle Champagne Bar waar u diverse Istrische mousserende wijnen kunt proeven. Park Plaza Verudela Pula is perfect voor groepen en gezinnen. Het biedt luxe appartementen en studio’s met uitzicht op zee, drie zwembaden en diverse restaurants en andere hotelfaciliteiten, waaronder een speciale kinder- en tienerclub en een winkelpromenade. Park Plaza Medulin is een all-inclusive Couples Only-hotel, specifiek toegespitst op koppels die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen vakantie op een eersteklas strandlocatie.

Comments are closed.