New York met privé shopping-gids en limousinetocht

Fashionista’s opgelet! Online reisaanbieder JUST AWAY biedt shopliefhebbers de kans om New York op een wel heel luxe manier te ontdekken. Tijdens een vier- of vijfdaagse stedentrip naar The Big Apple verblijf je midden op Times Square en bezoek je de nieuwste en nog onontdekte shopplekken met een persoonlijke shopping-gids en een eigen limousine.
shopping in the city

Onontdekte shopplekken

Wie de stad die nooit slaapt eens op een andere manier wil ontdekken, is bij JUST AWAY aan het juiste adres. Reis voor vier of vijf dagen af naar New York en verblijf in een luxe viersterrenhotel in het hart van de stad, midden op Times Square. Tijdens je stedentrip ga je op pad met een privé shopping-gids die je gedurende zes uur langs de leukste en nog onontdekte boetiekjes op onder andere Fifth Avenue, South Street Seaport en Madison Avenue brengt.
 

 
Deze tocht maak je uiteraard niet te voet: je wordt met een limousine bij je hotel opgehaald en door de stad rond gereden. Je mag zelf aangeven op welke dag je de tour wilt doen. Deze luxe vier- of vijfdaagse stedentrip naar New York is inclusief vlucht, verblijf in het viersterren Novotel New York Times Square en een persoonlijke shopping-gids met limousinetocht, en boek je vanaf € 1.759,- per persoon.

Comments are closed.