Spaanse ‘oranjecamping’ lanceert zomerprogramma voor het hele gezin

Playa Montroig Camping Resort is een vijfsterren familiecamping. Al jaren stijgt het aantal bezoekers van de populaire Spaanse camping aan de zonnige Costa Dorada. Playa Montroig heeft een oranje ambiente, want ruim 25% van haar campinggasten is Nederlands. Met Nederland vandaag in de halve finale kleurt de camping meer oranje dan ooit.

Grote schermen op de camping zorgen dat gasten geen minuut hoeven te missen van de wedstrijd. Speciaal voor gezinnen organiseert Playa Montroig deze zomer een activiteitenprogramma, inclusief een voetbal- en strandvoetbaltoernooi.

Playa Montroig Camping resort

Playa Montroig Camping resort

VN: Jaar van het Gezin

Het toeristische seizoen in 2014 valt samen met het ‘Jaar van het Gezin’, uitgeroepen door de Verenigde Naties (VN). Datzelfde geldt voor het ‘Jaar van de Familie’ dat in het leven is geroepen door het Catalaanse Verkeersbureau. Playa Montroig speelt hierop in door deze zomer speciale activiteiten en evenementen te organiseren voor het hele gezin. Alle activiteiten zijn gratis en vinden plaats op het kampeerterrein dat beschikt over de nodige apparatuur en ruimte. Door het organiseren van gezinsactiviteiten wil Playa Montroig bijdragen aan de positionering van Catalonië als familiebestemming. Ook wil de familiecamping extra aandacht vragen voor de bescherming van de rechten van het kind, in het kader van de ‘Hotelvrienden’ campagne van UNICEF in Spanje.

 

 

Sportactiviteiten op het strand

In de maanden juli, augustus en september mogen alle families die vakantie vieren op Playa Montroig deelnemen aan het familiesportevenement. Elke woensdagochtend spelen jongeren tot 14 jaar spelletjes samen met hun ouders. Er zijn verschillende categorieën en de spellen zijn afgestemd op de leeftijd van de kids. De spellocatie is het strand, met directe toegang vanuit het resort.

Optredens en minidisco

Elke donderdagmiddag wordt een kinderfeestje georganiseerd in het licht van de ‘Hotelvrienden’ campagne van UNICEF. Kinderen van 10 tot 15 jaar die verblijven op de populaire camping verrassen de allerkleinsten met een show onder leiding van het animatieteam. Na de voorstelling op het centrale plein is er een gezellige disco voor kinderen van alle leeftijden, inclusief lekkere hapjes.

Kijk de WK finale in het zonnige Spanje

De WK wedstrijden zijn op de voet te volgen op Playa Montroig Camping Resort. Er hangt een LED scherm in het La Carpa Theater, een projectiescherm in de Rock’n’Roll disco en er zijn meer dan genoeg tv-schermen bij het Terrassa restaurant. Laat de regen in Nederland achter en kijk de WK finale met het hele gezin in de Spaanse zon!

Comments are closed.