Chic Outlet Shopping® verwelkomt gasten uit het Midden-Oosten

De negen Chic Outlet Shopping® Villages in Europa nodigen gasten uit het Midden-Oosten deze zomer uit voor een bezoek aan een van de steden in combinatie met een programma van culturele evenementen en verleidelijke aanbiedingen. Chic Outlet Shopping® weet hoe belangrijk de Ramadan is voor gasten uit het Midden-Oosten en zorgt ervoor dat alle Villages hen een warm welkom en uitzonderlijke gastvrijheid bieden. Naast de vele winkels vinden er het hele jaar door culturele evenementen plaats zodat de gasten een onvergetelijke zomer beleven.

chic-outlet-shopping

Samenwerking met Lufthansa en Etihad

Door een samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen –waaronder Lufthansa en Etihad – verdienen leden van het frequent flyer programma extra miles wanneer zij winkelen in de boetieks van de Villages in Engeland, Frankrijk, Duitsland en België. Daarnaast is Chic Outlet Shopping® ook een samenwerking aangegaan met Dnata en Emirates Holidays om gasten extra in de watten te leggen. Zij maken gebruik van een VIP service met persoonlijke stylisten, Valet Parking, internationale bezorgservice en belastingvrij winkelen voor bezoekers buiten Europa.

Bicester Village

Bicester Village, een uur vanaf Londen en dicht bij de torenspitsen van Oxford, biedt de gasten een warm welkom en een dag vol op maat gemaakte luxe. Niet alleen werkt de Village samen met eerste klas hotels zoals The Langham en The Randolph, gasten genieten ook van een op maat gemaakte ervaring, inclusief toegang tot de VIP lounge. Tot 7 september maken gasten gratis gebruik van de Hands- Free Shopping service. De Village biedt meer dan 130 luxe merken, inclusief Alexander McQueen, Stella McCartney en Yves Saint Laurent en speciale evenementen zoals de British Designer’s Collective. Tussen nu en 6 september genieten gasten van een langere openingstijd; de winkels zijn geopend van 09.00 tot 21.00 uur.

Op een steenworp afstand van de modehoofdstad van de wereld, Parijs, ligt La Vallée Village met meer dan 120 beroemde luxe merken, waaronder Diane von Furstenberg, Tod’s, Jimmy Choo, Roberto Cavalli en Poiray. De Village is een samenwerking aangegaan met een aantal van Parijs’ beste vijfsterren hotels en geeft hun gasten toegang tot de VIP lounge in de Village. Deze lounge is in augustus elke dag geopend van 12.00 – 20.30 uur en biedt gratis drankjes, hands free shopping en privé modeshows van verschillende merken. Gasten uit het Midden Oosten genieten van de Chic Outlet Shopping® ervaring met de digitale stadsgids in het Arabisch. Deze gids geeft insider tips over Parijs met kunst tentoonstellingen en een ‘luxe ontdekkingsreis’ die de gasten een andere cultuur laat zien. La Vallée Village is in augustus geopend van 10.00 – 20.30 uur.

 

 

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village bij Brussel biedt merken als Max Mara, Furla, Swarovski en UGG Australia® in meer dan 100 boetieks. Tijdens de Ramadan krijgen bezoekers extra korting. Ook hier krijgen geselecteerde reispartners, inclusief Etihad gastleden en hotelgasten een VIP uitnodiging van 28 juli tot 31 augustus voor Maasmechelen Village, om te genieten van vele extra’s zoals toegang tot de exclusieve VIP lounge met hapjes en drankjes. Ook biedt de Village een reeks services op maat: hands free shopping service, VIP parking en een dagelijkse shuttle service vanuit Brussel tot aan de Village. Naast de extra kortingen op wereldberoemde merken zoals Versace, Karen Millen, Michael Kors and Hugo Boss, biedt Maasmechelen Village cultuur, kunst en gastronomie met deze zomer een speciale zomer pop-up boetiek met kunst van de Belgische kunstenaar Magritte en het nieuw Italiaans restaurant, G&G – “Cucina Tradizionale Italiana”. De Village is iedere dag geopend van 10.00 – 19.00 uur en op sommige dagen zijn de winkels zelfs langer geopend.

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Ingolstadt Village

Ingolstadt Village, op slechts 40 minuten rijden van het cultuurrijke München, biedt iets heel bijzonders als onderdeel van de Ramadan kortingsactie. De merken Furla, Escada en Patrizia Pepe zijn in de uitverkoop waarbij de prijzen tot wel 70% goedkoper zijn dan de aanbevolen winkelprijs. De luxe gaat verder – Ingolstadt Village biedt een limousine service aan, toegang tot de lounge om tijdens het winkelen even te ontspannen, meertalig personeel en speciale pakketten; alles om de gasten een geweldige dag uit te bezorgen.

Wertheim Village

Wertheim Village in de buurt van Frankfurt biedt deze zomer extra lange openingstijden en is nu ook op zondag geopend. Zo hebben gasten alle tijd om te winkelen bij merken als Fred Perry, Diesel en Guess.

Comments are closed.